Ideologia de gen a fost oprită în școli de senatorul Lungu

3
267

Un proiect de lege controversat care a stârnit reacții agresive din partea comunității LGBT-Q dar și mult sprijin din partea conservatorilor creștini, proiectul ce împiedică promovarea ideologiei de gen în instituțiile de învățământ este susținut de către senatorul PMP Vasile-Cristian Lungu.

Senatorul Lungu, președinte al PMP Sălaj și candidat la Senatul României consideră că o asemenea ideologie poate avea consecințe grave asupra dezvoltării tinerilor. „Conform acestei ideologii, genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept “femeie” sau “bărbat”, ci fiecare dintre copii ar trebui să își aleagă dintre cele peste 114 genuri inventate de susținătorii acestei teorii în funcție de preferința personală (de exemplu: astralgender, agender, demigender, heliogender etc.). Ideologia de gen clamează, așadar, că „genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic. Cu alte cuvinte, potrivit teoriei de gen, dacă un copil este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că el este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau sa aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat, a treia zi din nou fată s.a.m.d.). Așadar, susținătorii teoriei de gen pretind că fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: bărbat sau femeie, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare/verbalizare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar fi trebuit acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic. Consecințele practice în școlile din România ar fi fost dezastruoase. Am fi avut elevi născuți băieți, care ar fi participat în competiții sportive rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toaletele și dușurile fetelor”, a declarat candidatul din partea Partidului Mișcarea Populară, senatorul Lungu Vasile-Cristian.

Președintele PMP Sălaj a trăit 16 ani în Statele Unite ale Americii unde există această libertate de a alege genul indiferent de sexul biologic și unde au existat cazuri de competiții sportive feminine câștigate de către băieți doar pentru simplu fapt că aceștia s-au considerat în ziua respectivă fete.

Proiectul de lege împotriva ideologiei de gen propus de către domnul senator Vasile-Cristian Lungu a fost aprobat de către Parlamentul României.

Comandat de Partidul Miscarea Populara Filiala Sălaj, Cod AEP 11200012
Realizat de: Amerisoft S.R.L.

3 COMENTARII

  1. Graiul, nu mai publicati „fumigenele” acestui „parasutat trans-atlantic”! Este penibil! Publicati cv-ul lui din perioada lui Americana si „genul” lui. Este simplu!

  2. Jurnalisti, „sapati” si investigati mai adanc. Intrati in elementele de detaliu, al cv-ului. Bibliografie: Scolile absolvite (detailii
    !!!); locurile de munca(detalii!!!). Repet, este simplu si aflati adevarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.