Horoscop 10.09.2019

0
503

 

Horoscop  10.09.2019

O zi a sperantei. Sunt lucruri pe care ni le-am dorit de multa vreme si pe care asteptam din clipa-n clipa sa le primim pentru ca vin din inima.

FECIOARA

O persoana nou aparuta in peisaj va face curte si daca n-aveti pe nimeni o sa-i acordati toata atentia. Se poate sa puneti la cale un proiect care sa v-aduca bani si sa va deschida niste usi, sa depasiti limitHOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2019 BALANta

O sa-i dati de capat uneri probleme din sfera medicala si o sa fiti in forma, apti de munca si dornici de distractie. Se contureaza o relatie de cuplu serioasa si o sa puteti ajunge la casatorie si s-aveti copii anul viitor, o sa fiti impliniti sufleteste.

SCORPION

O sa va mearga si mai bine in relatia sentimentala, mai dureaza ceva timp si o sa va armonizati frumos pentru o casnicie chiar. Poate scoateti din cont niste bani si o sa puteti da avansul pentru o casa, ori ca sa plecati in strainatate, poate o sa lucrati, sau o sa va casatoriti pe-acolo.

SaGETaTOR

E posibil sa va mutati in alta locuinta, chiar si temporar pana zugraviti, sau plecati intr-un oras, din tara. Se poate sa va duceti la un interviu si sa intrati intr-o alta etapa a carierei voastre, sa atingeti un alt nivel care sa va indice intr-adevar valoarea.

CAPRICORN

Va dati intalnire cu niste prieteni sa luati o gura de oxigen, sa va duceti la un film, la un concert. Se observa niste castiguri, primiti bani, cadouri, pot fi mici surprize dar care sa va dea o stare de spirit foarte buna, sa lucrati la capacitate maxima.

VaRSaTOR

Se poate sa se vina cu o oferta de proiect care vi s-ar potrivi si o sa analizati situatia. Voi poate o sa adunati bani din mai multe surse si o sa faceti un capital din care sa scoateti ori de cate ori o s-aveti nevoie, mai ales in week-end-uri, sau pentru rata obligatorie.

PEsTI

La o iesire in doi, la o cafea, ati putea descoperi ceva care va poate influenta in bine relatia. Poate-o s-aveti mai mult curaj sa le cereti sefilor cate ceva care v-ar fi de folos, un salariu marit, sau in avans, si o sa aveti o sansa, trebuie sa-i abordati.

 BERBEC

O veste buna de la cineva care va duce dorul si o sa luati mai in serios relatia, sa va faceti timp sa va si vedeti. Se poate s-aveti o intrevedere cu un sponsor care va promite un ajutor si s-ar putea sa se tina de cuvant, totul e sa nu-l slabiti cu insistentele sa nu va scape printre degete.

TAUR

Reapare cineva din trecutul sentimental care vrea o a doua sansa si se poate s-o primeasca, daca inima voastra o dicteaza. E posibil sa incasati mai multi bani de la serviciu pentru ca abia acum s-o fi gasit finantare, si poate vi se dau si din urma, sau vin si din colaborari.

GEMENI

Voi va dati intalnire cu o persoana care inseamna enorm pentru voi si o sa aflati ce simte si partenera respectiva. Pot aparea diverse urgente, sa faceti niste plati, dar si sa prezentati niste acte, ca sa vi se recunoasca drepturile la o angajare la serviciu, la inscrierea la scoala.

RAC

O invitatie la un vernisaj, un eveniment monden, pare sa fie o iesire in lume care sa v-ajute sa reactualizati niste relatii. Se pare c-o sa definitivati o situatie dupa indelungi asteptari si o sa puteti incasa bani, sa ocupati un post mai bun, si poate sa deveniti proprietari, sa va mutati in casa noua.


LEU

Poate are loc o intrunire de familie ca sa pergatiti un eveniment, sa vindeti o casa, ori doar ca sa perfectati o situatie de tip imobiliar. O sa fiti cooptati intr-un parteneriat de afaceri care sa va aduca profituri si sa mentineti stacheta sus, sa deveniti si mai vizibili, mai cunoscuti.ele mediului in care traiti, sa fie o emancipare.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.