Horoscop 05.08.2019

0
771

 

Horoscop 05.08.2019

O zi cu surprize. O sa putem face o serie de lucruri la care-am visat de multa vreme si sa-ncepem proiecte noi si-o sa fie destul neprevazut.

LEU

E posibil sa luati niste bani si sa aveti de cheltuiala daca plecati pe undeva fie cu treaba, fie la distractie.

Se poate s-aveti o serie de activitati cu care sa va umpleti timpul liber, dar poate-o sa le faceti si prin tara, pe undeva, daca plecati intr-o vacanta.

FECIOARa

E un grup care o sa va asimileze si poate va deconectati cumva, poate puneti la cale ceva pentru sambata, o excursie. O sa va ocupati si de treburile casnice si de cele personale sa mai iesiti cu prietenii.

 BALANta

Poate-o sa va implicati in pregatirea unui eveniment care se va desfasura sambata, duminica si o sa dati frau liber imaginatiei, sa iasa ceva frumos. Se pare c-o sa fiti inconjurati de multa lume, poate munciti impreuna la ceva sau va pregatiti de o vacanta, fie ea si de cateva zile.

SCORPION

Se poate sa aiba loc o relansare si sa va bucurati de un succes care sa v-aduca si bani, pe langa alte beneficii.

Sunt ceva evenimente mondene prin oras si o sa treceti pe-acolo sa va conectati la pulsul societatii, sa stiti ce mai e nou si ce-ati putea incerca sa dati lovitura in afaceri.

SaGETaTOR

O sa primiti o confirmare, avize favorabile, va fi un progres in plan profesional.

O sa aveti de ales intre cateva destinatii de vacanta si poate pretul redus va fi criteriul; o sa vedeti, practic, in ce buget va-ncadra?i.

CAPRICORN

O sa gasiti cel mai bun remediu pentru sanatate si va refaceti fortele, dati drumul proiectelor noi ca sa va reinventati.

Poate-abia acum o sa va puteti recupera banii, ca sa stiti daca va permiteti o escapada turistica de weekend sau de vacanta, ca poate nu v-ajung banii.

VaRSaTOR

E posibil sa-ntalniti pe cineva in cercul de prieteni cu care sa legati o relatie sentimentala promitatoare.

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa puneti umarul la o actiune, un proiect umanitar sau poate e vorba despre cei apropiati pe care o sa-i ajutati cumva.

PEsTI

Se poate sa va invite cineva la un spectacol, o receptie, sa luati masa in oras, c-aveti ceva de sarbatorit poate.

Poate-o s-aveti treaba pe-acasa, va mutati sau aveti alte treburi care sa va solicita sau daca nu, puteti voi angajati o firma care sa se ocupe de toate.

BERBEC

Cineva isi doreste s-aveti o relatie si daca rezonati sufleteste, e chimie, o sa aveti parte de o casnicie in toata regula.

Poate-o s-aveti treaba pe-acasa, va mutati sau aveti alte treburi care sa va solicita sau daca nu puteti voi, angajati o firma care sa se ocupe de toate.

TAUR

E posibil sa vi se ceara ajutorul si o sa faceti tot ce depinde de voi sa fie persoana respectiva multumita pentru ca e cineva care conteaza.

Se poate sa-ncepeti niste lucrari pe-acasa, asta daca nu plecati in vacanta si o sa cheltuiti si o suma importanta de bani, dar poate urmeaza sa va mutati, vindeti o proprietate.

GEMENI

Se poate sa-ntalniti multa lume pe la evenimentele mondene si sa fie si cineva pe-acolo care sa vi se alature intr-o relatie de cuplu.

Or sa apara niste beneficii de imagine poate pentru ca ati iesit la rampa cu ceva care are priza la public si or sa vi se deschida niste usi, va fi o alta perspectiva.

RAC

Poate rezolvati niste probleme de familie, dupa care o sa iesiti la aer, in vizite, sa va recreati.

Pare sa fie o atmosfera mai destinsa la serviciu, vi se promite si o marire de salariu si o sa munciti mai cu tragere de inima ca sa faceti performanta, pentru ca e un moment bun pentru asa ceva.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.