SondajRSS Feed

HC Zalau a pierdut si al doilea amical din Ungaria

10 August 2018

Gruparea de la poalele Mesesului a disputat în doua zile, doua amicale împotriva echipei Kisvardai Master Good SE, pierzându-le pe amândoua. Daca în primul meci, diferenta a fost de doar doua goluri, în cel de-al doilea, zalauancele au pierdut la scor

Kisvarda Master Good SE – HC Zalau 45 – 30 (21 – 14)

HC Zalau este în plina perioada de pregatirea în vederea noului sezon din Liga Nationala. Dupa un cantonament efectuat la Cheile Gradistei, gruparea de la poalele Mesesului s-a deplasat marti dimineata în Ungaria pentru a disputa doua jocuri amicale împotriva gruparii Kisvarda Master Good SE.
Primul meci dintre cele doua formatii a avut loc marti seara, gruparea maghiara prezentându-si lotul cu prilejul acestui joc. De altfel, partida a si fost câstigata de Kisvardai, la doua goluri diferenta.
Miercuri, HC Zalau si Kisvarda Master Good SE s-au întâlnit din nou într-un joc amical, iar daca la partida de marti au asistat peste 350 de spectatori, jocul de miercuri s

HC Zalau a pierdut si al doilea amical din Ungaria
-a jucat cu tribunele goale, accesul spectatorilor fiind interzis.
Cele doua echipe au evoluat trei reprize, doua a câte 25 de minute fiecare si una de 20 de minute. La fel ca si în jocul de marti, Gheorghe Tadici a rulat tot lotul, însa la capatul celor trei reprize, gruparea maghiara a fost câstigatoare, la o diferenta de 15 goluri.
Sa spunem ca dupa întoarcerea în tara, gruparea zalauana nu va sta prea mult în orasul de la poalele Mesesului, având în vedere ca la finalul saptamânii va participa la Cupa “Craiovei”, alaturi de doua echipe ale SCM Craiova si CSM Slatina.

 

Vizualizari 523
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.