HC Zalau da doua jucatoare la loturile nationale!

0
576
HC Zalau da doua jucatoare la loturile nationale!

Pentru stagiul de pregatire de la Bucuresti, ce va avea loc în perioada 23 – 30 septembrie, selectionerii Martin Ambros si Horatiu Pasca au convocat nu mai putin de 36 de jucatoare, care vor fi împartite în doua loturi A si B. În cele doua garnituri se afla si doua handbaliste de la HC Zalau, portarul Paula Teodorescu si pivotul Teodora Popescu

Dupa etapa a IV-a – care este programata joia viitoare – Liga Nationala se va întrerupe doua saptamâni, având în vedere ca urmeaza o actiune a nationalei feminine, care începe pregatirile pentru Campionatul European.
Pentru stagiul de pregatire de la Bucuresti, din perioada 23 – 30 septembrie, selectionerii Martin Ambros si Horatiu Pasca vor sa testeze cât mai multe jucatoare, astfel ca au fost convocate nu mai putin de 36 de handbaliste, care vor fi împartite în doua loturi A si B. Au fost convocate atât jucatoare consacrate, cât si de la nationala de tineret sau junioare, în cele doua garnituri aflându-se si doua jucatoare de la HC Zalau. Este vorba de portarul Paula Teodorescu si pivotul Teodora Popescu.
Daca Paula Teodorescu a mai fost convocata la nationala de senioare în acest an si a debutat la un meci oficial din preliminarii cu Portugalia, Teodora Popescu a facut parte din lotul nationalei de tineret, cu care a participat la Campionatul Mondial din Ungaria.
În stagiul de la Bucuresti sunt programate si trei meciuri de pregatire, România A vs România B si doua partide cu Polonia B.
Lotul A:
Portari: Denisa Dedu (Siofok), Yulia Dumanska (SCM Rm. Vâlcea), Paula Teodorescu (HC Zalau)
Extreme stânga: Valentina Ardean (Gloria Bistrita), Cristina Florica (SCM Rm. Vâlcea)
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucuresti), Gabriela Perianu (Siofok)
Centri: Eliza Buceschi (Corona Brasov), Cristina Laslo (Buducnost), Ana Maria ticu (SCM Craiova), Laura Pristavita (Gloria Bistrita)
Interi dreapta: Ana Maria Dragut (Kisvardai), Melinda Geiger (Siofok)
Extreme dreapta: Aneta Udristioiu (CSM Bucuresti), Laura Chiper (Corona Brasov)
Pivoti: Crina Pintea (Issy Paris), Raluca Bacaoanu (SCM Rm. Vâlcea), Daniela Ratiu (Gloria Bistrita)
Lotul B:
Portari: Diana Popescu (Corona Brasov), Diana Ciuca (SCM Rm. Vâlcea)
Extreme stânga: Diana Predoi (Gloria Buzau), Alexandra Dindiligan (U Cluj)
Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Minaur), Cristina Boian (U Cluj)
Interi stânga: Sorina Tîrca (Corona Brasov), Anca Polocoser (CSM Roman), Raluca Petrus (U Cluj), Andreea Tîrsoaga (CSM Tg. Mures), Bianca Bazaliu (CSM Bucuresti)
Centri: Madalina Zamfirescu (Debrecen), Andreea Popa (Rapid Bucuresti)
Interi dreapta: Alina Ilie (Gloria Buzau), Daria Bucur (Corona Brasov), stefania Lazar (CSM Slatina)
Pivoti: Lorena Ostase (CSM Slatina), Teodora Popescu (HC Zalau)

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.