Handbalista Cristina Mitrache la Zalau

0
231

In timp ce la divizionara HCM Slobozia din Liga Florilor Mol se pare ca va bate vantul desfiintarii, la HC Zalau continua sa vina jucatoare. Si asta dupa invazia jucatoarelor straine pe bani multi la cateva echipe gen CSM Bucuresti , SCM Ramnicu Valcea sau Minaur Baia Mare .

Ultima mutare pentru HC Zalau este venirea jucatoarei Cristina Mitrache, de 23 de ani, anunta pagina clubului.A cochetat la inceput cu modelingul dar la handbal “stie foarte bine jocul pe benzi “.Este nascuta la 2 febr. 1997. In cl. a VI-a juca deja la Olimpia Dragasani.A cochetat chiar cu echipa KFUM Kalmar-Suedia.Dupa doua medalii de aur la junioare a fost declarata in 2015 cea mai buna extrema dreapta din Romania.
Cristina, originara din Dragasani a venit de la SCM Ramnicu Valcea. Extrema dreapta a avut cateva probleme medicale rezolvate intr-o clinica privata din Sibiu sustine agerpres.ro si vocea valcii. A jucat in cupe europene, este bataioasa, tipul handbalistei tipice pe atac, in viteza. Cariera ei a inceput la Colegiul Tehnic Energetic din R. Valcea. Apoi a jucat pentru HC Alba Sebes, Magura Cisnadie , HC Ramnicu Valcea , SCM Ramnicu Valcea si imprumutata apoi la Slobozia .

Dupa Paula Teodorescu, Mouna Jlezi, Alexandra Dindiligan se va alatura echipei lui Gh. Tadici si talentata Cristina Elena Mitrache urmand programele de pregatire din luna iulie 2020. Etapa I-a va fi in 27.08.20.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here