SondajRSS Feed

Handbal romanesc se pregateste de alegeri

9 Ianuarie 2014
Pana in 10 ianuarie vom sti cu exactitate cine va candida pentru postul de presedinte

A venit momentul ca handbalul din Romania sa treaca printr-o schimbare. Toate formatiile din Romania se pregatesc sa voteze, la finele luni (27 ianuarie). Insa, oficial, insa nu s-au facut propuneri, singurul nume cert despre care se spune ca va fi pe lista candidatilor este Alexandru Dedu. Desi, se vehiculeaza mai multe nume care ar putea candida, iar cele mai des vehiculate sunt Cristian Gatu, actualul presedinte, Remus Draganescu, vicepresedinte sau chiar Ioan Baban, membru in Consiliul de Adminis-tratie. seful handbalului masculin a declarat in nenumarate randuri ca nu va mai candida pentru un nou mandat, ci va sutine un tanar pentru aceasta functie, fie ca se va numi Alexandru Dedu, Robert Licu sau Narcisa Lecusanu.

Ultima zi pentru propunerea candidatilor este 10 ianuarie, iar pana atunci n-ar fi exclus sa apara mai multe nume. In handbalul romanesc exista in prezent si un grup mai radical, care doreste schimbarea in totalitate a actualilor conducatori. „Exista mai multi nemultumiti si sunt discut
Handbal romanesc se pregateste de alegeri
ii astfel incat o mana de oameni sa vina si sa candideze pentru functii de presedinte, vicepresedinte, membru in Consiliul de Administratie. Se pregateste o alternativa pentru scoaterea din impas a handbalului romanesc. Din 2005, suntem pe nicaieri”, a declarat un presedinte de club, sub protectia anonimatului pentru prosport.

Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal (FRH) a convocat Adunarea Generala de alegeri in data de 27 ianuarie 2014, ora 11.00 la Rin Grand Hotel din Bu-curesti, iar verificarea inde-plinirii conditiilor candidatilor pentru functiile alese, se va face de catre Comitetul Director in data de 13 ianuarie 2014, ora 9.

Vizualizari 490
Comentarii articol

>

in 9 Ianuarie 2014 12:50

Unde mama dreacului va este articularea , sau ceva oagari au scris titlul asta!!!???? NESIMTITILOR!!! HAHALERE DE ziaristi!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.