Guvernul a alocat un fond de 100 de milioane de euro pentru proiecte de infrastructura destinat autoritatilor locale

2
734
Guvernul a alocat un fond de 100 de milioane de euro pentru proiecte de infrastructura destinat autoritatilor locale

Guvernul a adoptat alocarea unui un fond in valoare de 100 de milioane de euro, destinat pregatirii portofoliului de proiecte destinat administratiilor locale.

Potrivit ministrului Fondurilor Europene, Marcel Bolos, este pentru prima data cand un guvern pregateste cu 8 luni inainte portofoliul de proiecte care urmeaza sa fie finantat.

"Este pentru prima data in istoria partidelor de programare ale Romaniei pentru utilizarea de fonduri europene. Este primul guvern care aloca inainte cu 8 luni de perioada de programare 2021-2027, un fond de 100 de milioane de euro pentru pregatirea portofoliului de proiecte de infrastructura destinat autoritatilor locale si pregatirea separata a proiectelor mari de infrastructura ale Romaniei, proiectele acestea fiind importante pentru dezvoltarea Romaniei pe termen lung", sustine ministrul Marcel Bolos

In baza acestor resurse care urmeaza sa fie alocate pentru pregatirea portofoliului de proiecte de infrastructura, autoritatile locale pot pregati proiecte in domeniul regenerarii urbane, pentru refacerea spatiilor publice dintre blocuri, refacerea centrelor istorice sau a parcurilor urbane.

COMENTARII

  1. Bani ptr clientela politică! Bani ptr lucrări de mâbtuială! Bani ptr firme fantomă care nu au nici în clin nici în mânecă cu astfel de lucrări!!! Are balta pește!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.