Grup de afgani indentificati in Ileanda

12
1800
 
Grup de afgani indentificati in Ileanda

IPJS a informat ca, vineri 9 august, lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala Ileanda, au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul ca a fost identificat un grup de 5 barbati, de cetatenie straina, pe raza loc. Lemniu, jud. Salaj. În urma deplasarii politistilor, la locul indicat, au fost identificati 5 cetateni din Afganistan cu resedinta în România. Acestia detineau documente temporare de identitate, fiind solicitanti de azil. Cele 5 persoane au fost verificate la Centrul de Refugiati Somcuta Mare, jud. Maramure, fiind confirmat faptul ca actele de azil erau valabile si au fost îndrumati sa se deplaseze la acest centru.

COMENTARII

  1. de ce sa nu stim? in alte tari au o statistica ,le tin in evidenta etc....aici e tara lui papura voda!!tara in care politicul guverneaza si institutiile statului, ex seful politiei din salaj e ginerele primarului.....sa mai continui?

  2. Care comentați de obicei, cu câți asiatici ați intrat in contact? Nu va mai întreb cu câți ati muncit cot la cot. In momentul in care puteți sa răspundeți la întrebare , aveți “ drept” sa opinati. Pana atunci pauza. Nu suntem pregătiți nici pentru “ materialul” autohton, despre ceilalți nu mai vorbesc. TREZIITIVA.

  3. Oamenii aia au acte in regula. Ce treaba ai tu, buricul Pamantului, sa stii cati afgani, zugraviti ca sobolani de mult prea putin inteligentul georgel, sunt ? Gata, sunt afgani in bucatarie, ce ne facem? Taci dreq.

  4. Eu am vazut 2 indivizi de nationalitate straina(negri)in Ileanda, vineri, ora 14-15, se deplasau pe strada Avram Iancu.\r\nErau imbracati cu uniforme asemanatoare medicilor.\r\nAparitia lor era suspecta!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.