Grindina a zdrobit Zalaul

16
8520
Grindina a zdrobit Zalaul

VIDEO FILMAT IN TIMPUL FURTUNII

PAGUBE DUPA FURTUNA

Zalaul a fost lovit azi de o furtuna insotita de o grindina care s-a dovedit extrem de pagubitoare. In jurul orei 15.00, la Zalau cerul s-a innegrit ca intr-un scenariu apocaliptic si s-a dezlantuit grindina, cu gheata de dimensiuni foarte mari. In numai cateva minute, orasul era acoperit cu un strat alb de gheata, cu crengi rupte. 

Masinile au ramas cu urme "costisitoare" pe capota si foarte multe au avut parbrizele sparte. Putini din Zalau isi mai pot scoate masinile la vanzare, cu tabla toata infundata de grindina. In Bradet ce au mai scapat zalauanii de furia grindinei.
Bulevardul si foarte multe strazi au fost inundate in cinci minute. Pe bulevard era plin de bucati de material plastic rupt din semafoare.
Multe tigle de pe acoperisul Prefecturii care au fost sparte de grindina au completat peisajul din centru.
Totul s-a petrecut la scurt timp dupa ce meteorologii au emis o atentionare de cod galben de vreme severa pentru judetul nostru, in intervalul 28 - 29 mai, de instabilitatea atmosferica accentuata, cu ploi cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina, iar ISU avertiza populatia printr-un mesaj de alerta primit la ora 15,19 prin care se cerea "evitarea deplasari in aer liber".
La ISU s-au primit in jur de 12 apeluri la aceleasi tipuri de probleme: avariere de acoperisuri ale imobilelor sau autoturisme afectate. Conform unor surse zonele cele mai afectate au fost Dumbrava, zona industriala si centrul.

COMENTARII

  1. Asta este raspunsul la blestemele ce le- ati facut ieri si azi, s a intors si pe voi haha ha, sper ca masinile tradatorilor din primarie sa fie si ele coco

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.