Grădina Botanică Jibou şi-a deschis florărie la Zalău

1
1583


Grădina Botanică „Vasile Fati” din Jibou a deschis, la finalul săptămânii trecute, o florărie la Zalău, într-un spaţiu amenajat la parterul Camerei de Comerţ.

Reprezentaţii Grădinii Botanice spun că îşi doresc să ofere, prin intermediul acestei florării, cele mai ieftine flori de pe piaţa din Zalău, în condiţiile în care produsele sunt achiziţionate direct de pe bursa de flori din Olanda.

„Vom oferi în primul rând flori proaspete. În al doilea rând, cred că vom avea cele mai bune preţuri din oraş, pentru că noi achiziţionăm flori direct de pe burca din Olanda, eliminând astfel un intermediar”, precizează Cosmin Sicora, directorul Grădinii Botanice Jibou.

Potrivit acestuia, în cadrul florăriei vor fi vândute şi flori de sezon, produse la Jibou, dar şi cunoscutul suc de mere şi cidrul, ambele naturale şi fără conservanţi sau amelioratori, realizate de cei de la Grădina Botanică.

În perioada imediat următoare, florăria va fi dotată cu un acvariu de mari dimensiuni, dar şi cu alte amenajări specifice.

În plus, Cosmin Sicora precizează faptul că, împreună cu atleta Paula Todoran, intenţionează să organizeze un semimaraton pe ruta Jibou – Zalău în care un buchet de flori să fie adus, simbolic, de la Grădina Botanică la noua florărie.

1 COMMENT

  1. Ce stire.. inloc sa va concentrati pe campania electorala si sa scoateti adevarurile din partidele astea de 2 lei, voi scrieti ca gradina din jibou are o florarie in zalau…. minunat aplauze!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here