SondajRSS Feed

Arta in Gradina - edita a VI-a

Gradina Botanica din Jibou este din nou gazda simpozionului international de arte vizuale

17 Iulie 2017

Simpozionul International de Arte Vizuale "Arta in gradina", organizat la Gradina Botanica din Jibou, ajunge anul acesta la cea de a sasea editie si va avea loc in perioada 18 - 28 iulie, in cadrul natural deosebit oferit de Gradina Botanica "Vasile Fati" din orasul Jibou. 

Evenimentul din acest an, organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj si Centrul de Cercetari Biologice Jibou, este sustinut de Primaria Jibou prin asociatia Prietenii Gradinii Botanice, de asociatia Inceputus din Cluj-Napoca si de revista online "Modernism.ro" din Bucuresti.
La editia din acest an participa artistii: Cornel Ailincai (pictura, Cluj-Napoca) Liviu Suhar (pictura Iasi), Adina Mocanu (pictura, Bistrita), Mariana Serban (pictura, Targu Mures), Radu Serban (pictura Cluj-Napoca), Andrei Campan, (pictura Cluj-Napoca), Ioan Moisa (pictura Cluj-Napoca). Din Rusia vor participa artistii Iuri Prostasov si Irina Golovanova.

In cadrul activitatilor culturale conexe, simpozionul va benefi

Gradina Botanica din Jibou  este din nou gazda simpozionului international de arte vizuale
cia de prezentari si comunicari legate de temele artelor, muzica si literatura sustinute de prof. univ Cornel Ailincai, conf. univ. Ramona Novicov, criticul de arta Mircea Oliv, de maestrul artei culinare Mircea Groza. Profesorul Vasile Cioca de la Universitatea de Arta si Desing din Cluj Napoca va coordona un atelier de pictura la care vor participa copii de la Centrul de Plasament Jibou.
Vernisajul expozitiei care va cuprinde lucrarile realizate in perioada simpozionului va avea loc la Gradina Botanica din Jibou joi in 27 iulie, incepand cu ora 18.00.

Vizualizari 3164
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 17 Iulie 2017 19:27

Oferta speciala munca la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.