Gheorghe Tadici nu mai vrea sa auda de arbitri n meciurile de pregatire!

2
396
Gheorghe Tadici nu mai vrea sa auda de arbitri n meciurile de pregatire!

“Am renuntat la arbitri pentru meciurile amicale, deoarece în vara au venit si s-au dat gomosi. Sa se faca un regulament pentru pregatirea sportivilor nu pentru a se da arbitri importanti”, a spus antrenorul Zalaului

De mai bine de o saptamâna, HC Zalau a început cantonamentul de la Cheile Gradistei, iar la finalul stagiului de pregatire, gruparea de sub Meses are prevazute si câteva partide de verificare, chiar în sala de sport de la Cheile Gradistei.
Formatia zalauana urmeaza sa se testeze cu SCM Craiova si Dunarea Braila, însa aceste jocuri se vor desfasura fara brigazi de arbitri, deoarece Tadici nu mai vrea sa auda de arbitri si la jocuri amicale.
Asta dupa ce în vara, dupa câteva partide de verificare, antrenorul Zalaului s-a ales cu câteva sanctiuni din partea Comisiei de Disciplina a FRH, pe motiv ca ar fi avut comportari nesportive la adresa “fluierasilor”.
“Vom juca spre finalul acestei saptamâni cu SCM Craiova si Dunarea Braila, dar foarte probabil o sa mai programam un amical si cu Gloria Buzau. Sunt doar niste jocuri amicale si nu va mai fi turneu. Vor fi însa meciuri fara arbitri si ne vom fluiera noi între noi. În vara, când am adus arbitri si ne-au costat 1800 de lei, pur si simplu ne-au stricat pregatirea. Ei au venit la un turneu de pregatire si s-au dat gomosi. Am renuntat la arbitri pentru meciurile amicale sau daca e sa ne mai arbitreze în astfel de jocuri, atunci sa se faca regulament pentru pregatirea sportivilor nu pentru a se da arbitrii importanti. Este de ajuns ca se dau importanti în campionat”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
În vara, antrenorul Zalaului a primit sanctiuni în valoare de 2.800 de lei dupa trei partide amicale, dar a contestat deciziile Comisiei de Disciplina si a avut câstig de cauza la Comisia de Apel.

COMENTARII

  1. Bravo lui. Sa renunte de tot la acesti impostori care isi bat joc de munca jucatoarelor si de efortul cluburilor! Sant cancerul sportului din Romania.. Castiga f mult fara munca !Neica nimeni cand nu au fluierul in mana , pe strada !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.