SondajRSS Feed

Gazul pentru consumatorii casnici se scumpeste de la 1 noiembrie

9 Octombrie 2017

Din lantul de scumpiri care s-au abatut asupra romanilor de la 1 octombrie a lipsit deocamdata scumpirea gazelor. Dar nici mult nu mai este, pentru ca gazul pentru consumatorii casnici se scumpeste de la 1 noiembrie.

Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei (ANRE) a amanat decizia de a majora pretul gazelor pentru consunatorii casnici pana la aprobarea in Parlament, prin lege, a OUG 64/2016, urmand ca modificarea pretului final sa intre in vigoare la 1 noiembrie, spune Niculae Havrilet, presedintele ANRE.
Ordonanta de Urgenta nr.64 aduce mai multe modificari legislatiei din domeniul gazelor. Astfel, producatorii de gaze vor trebui sa vanda prin intermediul bursei 70 la suta din productie si totodata OPCOM va deveni singura bursa de gaze naturale recunoscuta prin legislatie. Havrilet a mai aratat ca a primit asigurari ca ordonanta va fi discutata

Gazul pentru consumatorii casnici se scumpeste de la 1 noiembrie
in aceasta luna astfel incat ANRE sa poata decide un pret final pana la 1 noiembrie.
In urma cu o saptamana, vicepresedintele ANRE, Emil Calota, declara ca pretul gazelor pentru consumatorii casnici ar trebui sa creasca cu 6 la suta in medie, in trimestrul al patrulea.
Romania mai are rezerve dovedite de gaze pentru inca 15 ani, iar in acest moment peste un milion de gospodarii se incalzesc cu acest combustibil.

Vizualizari 1454
Comentarii articol

"Multumim">

in 9 Octombrie 2017 8:37

PCR ,pardon PSD ,pt. cresterea "necontenita a nivelului de trai si inaintarea Romaniei spre faliment ,pardon comunism".

>

in 9 Octombrie 2017 8:45

In poza e un contor de energie electrica, in articol se vorbeste de gaz... Chiar nu ati gasit o poza cu un contor de gaz? Mare ii lenea doamne...

LUCRU LA DOMICILIU>

in 9 Octombrie 2017 16:52

Oferta noua lucru part-time de indata: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Oferta de împrumut ?i investi?ii pentru a începe anul nou 2018>

in 11 Octombrie 2017 14:25

M? adresez oric?rei persoane care are nevoie de ac?iunile pe care le acord credite de la 3000

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.