Garaje demolate la Simleu pentru locuri de parcare

8
2518
Garaje demolate la Simleu pentru locuri de parcare

Cartierul Garii din Simleu Silvaniei urmeaza sa intre intr-un amplu proces de reabilitare, iar amenajarea de noi locuri de parcare este unul dintre obiectivele avute in vedere de administratia locala. In acest sens, e necesara demolarea a zeci de garaje, copertine sau magazii improvizate intre blocuri. In cazul in care cetatenii nu vor demola singuri constructiile, de acest aspect se va ocupa primaria, iar ei vor suporta costurile. 

"In urma cu aproape doi ani ne propuneam degajarea cosmeliilor din cartierul Garii. Dupa discutii intense cu reprezentantii asociatiei de proprietari am convenit ca proprietarii isi vor amenaja camarile de lemne si vor schimba aspectul urat de azi în ceva rezonabil. Au ramas doar promisiuni. Am hotarat continuarea actiunii fara drum de intoarcere. Proprietarii îsi vor demola camarile si garajele pentru a reamenaja zona...Daca nu, o sa le demolam noi contra cost", spune primarul Septimiu Turcas.

COMENTARII

  1. Este surprinzător că din unele informații am aflat că această Adela Adelina, e o învățătoare, fiica de consilier PSD la Șimleu, fost militzitian! De-a lungul timpului a dovedit că este cam semianalfabetă! Ce educație sa faci la copilași când tu ești ..

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.