Fotbal: Victorie pentru SCM Zalău în primul meci de verificare

0
191


Echipa de fotbal SCM Zalău a învins cu 3-0 pe Gloria Bistrița în primul meci de verificare din actualul sezon, într-o partidă disputată vineri, pe Stadionul “Jean Pădureanu” din Bistriţa.

“Ţinând cont de faptul că nu ne putem pregăti decât în grupuri de câte zece jucători, sunt mai mult decât mulţumit felul în care s-a comportat echipa astăzi. Sigur că şi rezultatul de la pauză spune ceva despre valoarea jucătorilor şi despre modul lor de abordare a unui meci. Ne-am pregătit patru săptămâni, timp în care băieţii s-au comportat bine, chiar dacă tehnic şi tactic nu putem face pregătirea pe care ne-o dorim. Trebuie să continuăm pe o pantă ascendentă, nu mai vrem să se repete ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut. Totul depinde numai de noi, fiindcă avem condiţii bune pentru a putea face performanţă. Vreau să felicit băieţii atât pentru rezultat, dar mai ales pentru felul în care au abordat jocul, fiindcă pe lângă cele trei goluri marcate, am mai avut câteva ocazii bune de a marca”, precizează Marius Paşca, antrenor principal SCM Zalău.

Pentru echipa din Zalău au marcat: Florin Istrate (min. 29), Sebastian Culda (min. 31) şi Mihai Petra (min. 34).

Antrenorii Marius Paşca şi Alexandru Pop au început cu următoarea formulă de joc: A. Pop – F. Pop, Mutu, Kiss, Jalbă, Culda, Onicaş, Stanciu, Forna, Istrate şi Petra. Au mai evoluat: Miron, Mare – Ardelean, Caba, Cozma, Kurti, Cubaş, Duma, Jula şi Neures.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here