Fostul viceprimar Dorel Labo
și-a lansat candidatura la funcția
de primar al Zalaului

25
1863

 

Fostul viceprimar Dorel Labo <br>și-a lansat  candidatura la funcția <br>de primar al Zalaului

Dorel Labo, fost viceprimar al Zalaului în perioada 2004 - 2008 și fost consilier municipal pâna în 2004, și-a lansat vineri candidatura pentru funcția de primar al Zalaului, alaturi de liderii PNȚCD Salaj, care i-au oferit sprijinul pentru alegerile din 5 iunie.

Labo și-a prezentat vineri programul pentru administrarea Zalaului și este de remarcat ca a reușit sa faca diferența dintre el și ceilalți candidați din partea partidelor politice cu un discurs pertinent, care denota pragmatism, pe care nu l-am regasit pâna acum la candidații anunțați de PSD și PNL, care nu au reușit înca sa puncteze lucrurile esențiale din sfera prioritaților pentru cetațenii Zalaului.

Fara sa se lanseze în promisiuni nerealizabile, Dorel Labo spune ca are în vedere asfaltari dupa o prioritizare ce va rezulta din dezbateri publice; civilizarea orașului prin întreținerea curațeniei și "eliminarea situației neplacute din perioada Zilelor Zalaului când centrul se transforma în latrina"; stop_coloana un program social solid care sa includa construirea de locuințe ANL, gratuitați în transportul public și sprijinirea cultelor în acțiuni cu caracter social.

Dorel Labo spune ca va acționa cu maxima decența în promovarea candidaturii sale și are așteptari similare din partea competitorilor. Fostul viceprimar revine cu intenția de a revigora administrația, care sufera de pe urma influenței politice nefaste din ultimii ani. Spera la susținere și sa-și revalorifice capitalul electoral pe care l-a avut în 2004, când în primul tur a avut doar 13 voturi în urma lui Capîlnașiu.

 

 

 

COMENTARII

  1. Zalaul are nevoie si de igienizare dar si de locuri de munca. Prioritar ar fi atragerea investitorilor, dar cu impozit de 1.3% nu vine nimeni sa investeasca in Zalau.

  2. como in sus, como in jos, in stanga, in dreapta, unde te sucesti, tot de el dai. Mi-e teama sa mai deschid si frigiderul sau o conserva de ton maruntit in suc propriu, ca nu se stie ...

  3. halal si labo. a facut troc cu pnl si amu se da mara taranist. uned i monarhsmul cu care se lauda deunazi? in campanie toti is sfinti dar pana la Dumnezeu mai este nevoie si de sinceritate. si asta, ca si capilnasiu si a facut averi cat a fost in administratia zalaului, amu s-a cam gatat rezerva si vrea sa revina. sper sa nu fie fraieri zalauanii

  4. Georgel Babiuc Cand Laba era viceprimar, primaria mi-a gresit niste acte, il prind pe Caplnasiu si imi zice vezi ca e semnatura lui Laba, ma duc in secretariat putoarsa de secretara imi zice ca Laba nu i disponibil, io ii zic lasa ca o sa vezi ca i disponibil si ii deschid usa cu forta la biroul viceprimarului Labo care facea...in birou, adika nimik. Cand ii arata ca imi lipesc din acte 900.000 lei vechi el zice se rezolva ca "si asa nu dam din banii nostri".

  5. In 2008 a tras PNL in sus nu in jos.LABO a fost atunci candidatul lui Stanca si a PD si practic el l-a facut pe Capilnasiu primar.Atunci in 2008 a fost un vot emotional al zalaucilor un vot negativ anti stanca .Ar trebui Capilnasiu sa-i fie recunoscator lui lobo asta.

  6. in 4 Aprilie 2016 12:40 Georgel Babiuc Cand Laba era viceprimar, primaria mi-a gresit niste acte, il prind pe Caplnasiu si imi zice vezi ca e semnatura lui Laba, ma duc in secretariat putoarsa de secretara imi zice ca Laba nu i disponibil, io ii zic lasa ca o sa vezi ca i disponibil si ii deschid usa cu forta la biroul viceprimarului Labo care facea...in birou, adika nimik. Cand ii arata ca imi lipesc din acte 900.000 lei vechi el zice se rezolva ca "si asa nu dam din banii nostri". Sa mori tu ca e adevarat ce ai scris aici? Da maine ,nu mai tarziu!Mincinosi ordinari care va ascundeti dupa niste postari de rahat. Sa va fie rusine. Si ne mai miram ca lucrurile merg rau in tara asta! Pai cu asemenea caractere nu e de mirare. Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita.

  7. La Simleu nu indrazneste sa mai candideze nimeni. Cel mai corupt dar si cel mai protejat de structuri primar a intimidat pe toata lumea. A propus el din partea lui como un anonim. Sa nu fie singur.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.