Fosta handbalistă de la HC Zalău Mihaela Viscreanu a murit sambătă, la numai 33 de ani

9
9572

 

Fosta handbalistă de la HC Zalău  Mihaela Viscreanu a murit sambătă, la numai 33 de ani

Doliu în lumea sportului. Handbalista Mihaela Elena Viscreanu s-a stins din viaţă sâmbătă, 25 februarie, la ora 7.30, răpusă de o boală grea la doar 33 de ani.
Mihaela a fost una dintre cele mai bune jucătoare de handbal care a evoluat la Silcotub Zalău şi la HC Zalău.
Povestea ei a început la 17 ani, când a lăsat oraşul său natal, Bacău, pentru a veni în Zalău, unde să descopere tainele handbalului alături de profesorul Gheorghe Tadici. În 2001 a fost transferată alături de alte două moldovence, Raluca Ivan şi Dana Crap, la Silcotub Zalău. Primii paşi în handbalul mare i-a făcut la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, cu care a câştigat campionatul naţional de junioare. Apoi, tânăra handbalistă a ajuns în echipa mare a Silcotub Zalău. Cu Silcotub Zalău, Mihaela s-a încoronat de trei ori campionă a României, în 2001, 2004 şi 2005. După dispariţia echipei Silcotub, Mihaela a rămas alături de echipa din Zalău, jucând la HC Zalău până în 2010. După despărţirea de HC Zalău, Mihaela a fost curtată de o echipă din Franţa, HBC Nimes, dar transferul a eşuat. La 27 de ani, Mihaela a abandonat semicercul.
Mihaela s-a stabilit însă în Zalău, stop_coloana s-a căsătorit cu Marius Brânduşe şi a avut un copil, care are acum patru ani. Mihaela a fost diagnosticată în urmă cu patru ani cu o boală nemiloasă, dar a luptat. A fost operată la o clinică din Cluj-Napoca, iar analizele păreau a fi bune. S-a mutat recent la Bacău, la părinţii săi, unde s-a stins din viaţă.
La meciul de duminică, 26 februarie, dintre HC Zalău şi Dunărea Brăila, galeria echipei HC Zalău a realizat o coregrafie unică dedicată celei care a fost Mihaela Elena Viscreanu.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.