Fosta adversara a salajenilor in duel cu Satu Mare si Cluj

0
138

Fosta adversara a salajenilor campioni in varianta cu doua echipe, CAO Oradea, va evolua acum in varianta FRF cu 3 echipe, in compania campioanelor judetelor Cluj si Satu Mare. Iata modalitatile de disputare si stabilire campioane la fotbal in judetele amintite care vor forma mini grupa 2 din Regiunea Nord- Vest.

  1. AJF Bihor a inghetat campionatul ,CAO Oradea 1910 fiind campioana.

2.AJF Cluj a stabilit ca in perioada 18-26 iulie 2020 sa fie un turneu de trei echipe pe stadionul Mihai Viteazu.Participa Somesul Dej 20 puncte, ACS Floresti 19p si Suporter 2.0. Cluj, 19p, puncte injumatatite.

3.AJF Satu Mare va organiza play off cu echipele Olimpia MCMXXI Satu Mare, Recolta Dorolt, Crasna Moftinu Mic, CSM Satu Mare, Victoria Carei si Turul Micula.Castigatoarea va merge la barajul de promovare.

Pana in 27 iulie trebuie comunicate la FRF numele campioanei. In Salaj se vor intalni in joc tur-retur echipele Sportul Simleu Silvaniei si Rapid Jibou.
Datele de disputare sunt 19 iulie la Jibou si 26 iulie la Simleu Silvaniei.
Barajul de promovare al mini grupei 1 din Regiunea de Nord-Vest mai cuprinde echipele Bistritei si Maramuresului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.