Fost sef la DSVSA Salaj numit de premierul Orban interimar la ANSVSA

8
2026

 

Fost sef la DSVSA Salaj numit de premierul Orban interimar la ANSVSA

Ludovic Orban, premierul Romaniei, l-a numit pe dr. Csutak Nagy Laszlo, sef interimar la Agentia Nationala Sanitar Veterinara (ANSVSA). Numirea a venit, dupa ce Orban l-a demis pe 13 noiembrie 2019, pe Geronomio Branescu, numit in functie la comanda lui Liviu Dragnea, ex liderul PSD. Atributiile acestuia au fost preluate de catre Csutak Nagy Laszlo, care era vicepresedinte al ANSVSA. Csutak va exercita functia de presedinte al Autoritatii pâna la numirea unui nou sef la ANSVSA. Conform CV-ul publicat pe ansvsa.ro, Csutak s-a nascut in judetul Covasna (in cv nu este specificata localitatea), din 1984 si pana in 2006, in Salaj a ocupat si detinut diverse functii printre care si ceea de sef serviciu SSA si SSBAMB la DSVSA Salaj. Despre aceasta numire interimara, deputatul UDMR, Seres Denes, afirma ca a fost facuta datorita aprecierii de care s-a bucurat Csutak, in activitatea sa de vicepresedinte subsecretar de stat la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti.

COMENTARII

  1. Domnule ministru Bode!\r\n-Daca nu schimbati directorii PSD de la deconcentrate in regim de urgenta,asumandu-va eventualele procese in instanta(ca,deh,au ocupat posturile prin concurs),peste un an ,la alegeri,aveti asigurat locul 3. pe tara.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.