SondajRSS Feed

Propaganda impotriva protocoalelor s-a folosit de un fals grosolan

A fost arestat autorul falsei scrisori folosite de Antena 3 pentru a tari intr-un scandal mediatic numele magistratului salajean Maria Stef

18 Martie 2019

Falsificatorul care a semnat scrisori in numele a doi magistrati din Salaj, Catrinoiu Catalin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, 14 martie, prin decizia Judecatoriei Zalau, si este acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj de doua infractiuni de ultraj judiciar, impotriva judecatoarelor Tomsa Claudia si Cristina Stef. 

Cum au reusit procurorii sa dea de urma lui Catrinoiu? Au luat plicurile trimise catre toate institutiile publice cu scrisorile in cauza si au descoperit ADN-ul lui Catrinoiu pe timbrele de pe plicuri.
Una din scrisorile false ale lui Catrinoiu Catalin Petrisor, care a lucrat sapte ani la SRI Bucuresti, a fost folosita de masinaria de propaganda de la Antena 3 in urma cu aproape un an. Judecatoarea Maria Cristina Stef de la Tribunalul Salaj a fost tarata intr-un scandal mediatic, Mihai Gâdea prezentand memoriul falsificat de Catrinoiu despre ca fiind semnat de magistrata. Prezentatorul de la Antena 3 sustinea ca judecatoarea ar fi reclamat catre Guvern formarea ilegala a unei echipe mixte procuror – judecator – SRI, argumentand astfel propaganda despre protocoalele încheiate între SRI si parchete.
Mihai Gâdea a sustinut ca are "originalul", prezentand falsa "scrisoare" ca fiind "foarte, foarte tare", "absolut devastatoare". Ca sa creeze spectacol, Gâdea a inscenat "dezvaluirea" la emisiunea sa, Sinteza Zilei, ca "Breaking News".
Judecatoarea Maria Stef depusese plângere penala pentru fals în înscrisuri sub semnatura privata cu cateva zile bune inainte ca falsul memoriu sa fie prezentat de Antena 3. Judecatoarea Maria Stef a facut plangere penala in 20 aprilie 2018 pentru ca i-a fost falsificata semnatura si a reclamat falsul cu cinci zile inainte ca Mihai Gadea sa-l prezinte la televizunea PSD-ului drept "original".
"La nivelul Tribunalului Salaj, în virtutea colaborarii dintre instanta, Parchet si Serviciul Român de Informatii, anumite dosare cu infractiuni grave sunt scoase din Tribunal si prezentate la Serviciul Român de Informatii. În cadrul institutiei functioneaza comitetul mixt, format din pr

A fost arestat autorul falsei scrisori folosite  de Antena 3 pentru a tari intr-un scandal mediatic  numele magistratului salajean Maria Stef
ocurorii Dan Bubuig si Crin Bologa, doamna judecator Claudia Tomsa si dl.col. Marius Noje, seful S.J.I. Salaj (uneori participa si Laurentiu Butiri, seful A.J.F.P. Salaj). Comitetul mixt analizeaza dosarele cu infractiuni grave, subsecvent propunându-se solutiile care trebuie date. La nivelul judecatorilor sectiei penale hotarârile sunt aduse la cunostinta de doamna judecator Claudia Tomsa", este textul falsei scrisori, care terfeleste nume importante din justitia salajeana.

Catrinoiu este si liderul grupului infractional
de falsi avertizori de intregritate care a inselat
si a extorcat o multime de primari din Salaj

Catrinoiu Catalin este protagonistul principal intr-un alt scandal-monstru. Estre liderul grupului infractional ai carui membri, mai multi gorjeni, colindau primariile pretinzand ca sunt controlori de integritate. Cereau bani pentru un soi de audit ca sa-i fereasca de primari de probleme cu Agentia Nationala de Integritate (ANI).
La Salaj, gorjenilor li s-a infundat, fiind trimisi in judecata in dosarul penal nr. 2326/84/2015, dupa ce falsii inspectori de integritate au convins 23 de primari salajeni sa semneze cu ei contracte de audit, pacalindu-i ca astfel vor fi la adapost de ANI.
Cu documente cu antet asemanator cu cel al Agentiei Nationale de Integritate au pacalit 23 de primari salajeni sa plateasca sume consistente contra unui asa-zis audit de conformare din punct de vedere al integritatii.
Primariile care au semnat contracte cu escrocii sunt Fildu de Jos, Hida, Almasu, Zimbor, Cuzaplac, Virsolt, Bocsa, Bobota, Chiesd, Sînmihaiu Almasului, Sarmasag, Dobrin, Salatig, Ip, Valcau de Jos, Nusfalau, Boghis, Halmasd, Marca, Samsud, Maieriste, Horoatu Crasnei si Dragu.

Vizualizari 5215
Comentarii articol (27)

>

in 18 Martie 2019 2:54

Adica au semnat FRAIERI DE SERVICIU !

Protocoale puturoase>

in 18 Martie 2019 4:58

Aceste protocoale secrete au aruncat Tara in vremurile grele, staliniste. Atunci Securitatea ancheta insa chiar si atunci arestatul cunostea toate acuzatiile. Cu protocoalele secrete justitia a fost pusa sub controlulu sri IAR cell anchetat nu cunostea acuzatiile aduse de noii securisti. Le vedea numai judecatorul. Rahatul nu va mai puteafi tinut mult Sub pres !\r\n

>

in 18 Martie 2019 7:34

Toti acesti primari trebuie cercetati,ptr ca daca au semnat asa ceva inseamna ca aveau bube.ca unul curat sau aproapew curat NU ar fi semnata asa ceva,numai cel cu musca pe caciula ar fi putut semna asa ceva sin ar trebuie sa le dati si numele cu prenume in acest articol

>

in 18 Martie 2019 7:40

Vedeti cum se lucreaza cand spui minciuni despre un om al legii,asa ar trebui procedat si cand reclama un om de rand despre fapte pe care nu le-a facut sau cand prinndeclaratii mincinoase si alte acte false se obtin prin instantele de judecata drepturi pe care aceste personae in realitate nu le au.Sunt itr-o situatie asemanatoare si ma voi folosi de acest caz

>

in 18 Martie 2019 8:08

Vrajba3Tv o televiziune de Retardați pentru Retardați. PSD-erbedei o adunătură de Rebuturi Toxice.

>

in 18 Martie 2019 8:38

Iubitorii de tîlhari se vor uita în continuare cu drag la Latrina 3.

>

in 18 Martie 2019 8:41

Dar rebutul de Gadea cand v-a plati pentru toate minciunile si falsurile raspandite pe postul A3 ?

>

in 18 Martie 2019 8:43

Toti sunt primari psd!!!

Oricum e adevarat :))>

in 18 Martie 2019 10:47

Stim cu totii ca ce scria in scrisoarea respectiva este mai mult decat adevarat! Doar ca doamna Stef nu poate divulga din cauza amantlacului cu domnul Procuror :)) \r\nEi, ei... va mai jucati boi putin pana bine valul si va matura. Ceea ce au facut cei de la Antena 3 a fost sa publice ceea ce deja se stie de mult timp in Zalau ca este adevarat, iar scrisoarea nu a fost semnata de catre ei ca sa sistineti in articol ca ei au falsificat... ei au prezentat ce au primit. Dar dezinformarea e in floare si prostii Zalaului inca va cred :))\r\nDomnilor procurori mentionati le dorim sa isi scape sapunul. In Rest numai de bine! :))

>

in 18 Martie 2019 11:10

Dupa tine,10:47,toti zalauanii,sunt prosti,si doar antena 3 sunt destepti si cinstiti.Esti in sistemul psd,asta e sigur.

>

in 18 Martie 2019 11:21

Graiul face exact ac Antena sau Realitatea sau Digi ..pe unii ii slavesc pe altii ii calca in picioAre ..toti o apa si-un pamant ..

>

in 18 Martie 2019 11:25

Presa , politicul si justitia cele mai cmpromise si nedrepte ...manipulare si constrangere ..au aparatura necesara ...

>

in 18 Martie 2019 11:30

Cand se va gasi un ziar sau o televiziune impartiala ..sa nu va tot faceti ,,spalati pe creier ,, daca nu agreeati aceeasi presa :)) este imposibil ca toti oamenii sa gandeasca la fel , nici nu ar fi bine .. omenirea nu ar mai evolua , din schimburi de idei si divergente de opinii s au produs cele mai multe inventii :))

>

in 18 Martie 2019 11:34

Procesomanul acesta a lucrat la SRI ??!!!??este si fiu de magistrat ...! rau a deraiat ...!!dar poate ca a avut si acces la ceva informatiila un moment dat si le foloseste dupa cum il taie capul ...

astia toti sunt psd , stie cineva ?>

in 18 Martie 2019 11:51

Primariile care au semnat contracte cu escrocii sunt Fildu de Jos, Hida, Almasu, Zimbor, Cuzaplac, Virsolt, Bocsa, Bobota, Chiesd, Sînmihaiu Almasului, Sarmasag, Dobrin, Salatig, Ip, Valcau de Jos, Nusfalau, Boghis, Halmasd, Marca, Samsud, Maieriste, Horoatu Crasnei si Dragu

>

in 18 Martie 2019 12:23

11:10 nu sunt psd, sunt apolitic. Niciun partid nu imi merita sustinerea deci va rog sa nu imi insultati inteligenta. Si nu toti zalauanii sunt prosti, doar cei ca dumneavoastra :)) mi se pare fabulos cum orice nu convine cuiva e ori Dragnea ori, la cealalta baricada, Kovesi. Wake up people! Sunt toti o apa si un pamant! La fel si unii procurori, sefi de institutii si alte larve ale Zalaului si nu numai. \r\nPs: va rog sa folositi virgula doar unde e necessr. E un instrument destul de important si il irositi mai rau decat va irositi neuronii citind presa de 2 lei. Va multumesc in numele tuturor zalauanilor cu coloana vertebrala!

>

in 18 Martie 2019 12:29

Se va constata ca retinerea lui Catrinoiu a fost facuta in baza protocoalelor

>

in 18 Martie 2019 13:16

Bine ca l-ati eliberat, tampitilor.

>

in 18 Martie 2019 13:16

SA VA INVATATI MINTE JUDECATORI DE CACAT.

12:23>

in 18 Martie 2019 14:09

se pare ca esti in aceeasi "oala" cu 11:10 si cu subsemnatul din moment ce ne folosim neuronii pentru a citi articolele din Graiul Salajului ?!Un sustinator al dublei hernii de disc .

>

in 18 Martie 2019 15:02

Avem puterea de a face o schimbare în felul în care se face în prezent politica. Să mergem la vot si sa producem schimbarea.\r\n

Protocoale puturoase>

in 18 Martie 2019 16:00

Oricat s-ar zbate cei cu statul parallel, precum naparca prinsa de cap cu furcoiu, dreptatea va reusi, gunoaiele iubitoare de protocoale secrete vor fi rupte !

>

in 18 Martie 2019 19:00

Postul TV ANTENA + o televiziune toxica , necredibila, penibila.

>

in 18 Martie 2019 22:12

16:00 tu ai o problema serioasă. Nu cu protocoalele (poți indica ce era așa nasol în ele?), ci cu nervii...

>

in 18 Martie 2019 22:23

Bă da multi prostovani de primari avem in judet ,ma mir de Csaba B. din Virsolt, dar vad ca e un dobitoc si asta !

>

in 20 Martie 2019 8:01

Am crezut in JUSTITIE, am crezut in judecatori ca se apleaca in dosare si le studiaza,am crezut ca dau solutii drepte indiferent de fapta si omul din dosar , numeni nu este mai presus de lege, am fost la depunerea unui juramant pe DREPT la absolvirea fiului meu UBB Cluj, acum sunt dezamagita, am vazut cum primarul politic influienteaza verdictele in functie de ce doresc ei !!!\r\n

>

in 20 Martie 2019 14:32

Nu vă mai înțeleg! Acum câțiva ani era mare tam-tam în presa locală cum că s-a organizat un flagrant pt. arestarea acestora la primăria din Vîrșolț. Acum spuneți că și primarul din Vîrșolț a semnat??? Cum? Acolo au fost arestați!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.