Un elev din mediul rural a primit premiu special pentru claritatea mesajului

Proiectul „100 de ani de unitate”, initiat de Inspectoratul scolar Judetean (IsJ) Salaj a ajuns la final. Potrivit IsJ Salaj în cadrul acestuia s-a dorit sa se reflecte, în lucrari si activitati desfasurate de elevi, anul încununarii victorioase a lungului sir de lupte, de sacrificii umane si materiale duse de poporul român pentru reîntregirea neamului si triumful idealului national.

rn

Activitatile proiectului au debutat în cursul lunii martie si au constat într-un flashmob – mesaje adresate de elevi României, iar în noiembrie a avut loc o expozitie cu afise/postere si un simpozion de comunicari stiintifice ale profesorilor.

rn

De asemenea, premierea celor mai valoroase lucrari plastice realizate de elevi s-a facut luni, 25 noiembrie, în sala de sedinte a Inspectoratului scolar Judetean Salaj, locul în care a fost organizata expozitia.

rn

Premiul I a fost obtinut de Muresan Camelia, cls. a VII-a, scoala Gimnaziala Nr. 1 Horoatu Crasnei, premiul al II-lea i-a revenit elevei Moisi Raluca, cls. a VII-a, scoala Gimnaziala „Gh. Lazar” Zalau, iar
premiul al III-lea a fost obtinut de Pop Daiana, cls. a XI-a, Colegiul National „Silvania” Zalau. Mentiuni au primit Crisan Vanessa, cls. a VII-a, scoala Gimnaziala „Gheorghe sincai” Bobota, Bordas Iulia, cls. a IX-a, Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalau si Buzdugan Ioana, cls. a X-a, Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau.

rn

Premiu special al acestui proiect (pentru claritatea mesajului) a fost obtinut de elevul Larg Adrian, cls. a V-a de la scoala Gimnaziala Nr. 1 Gârbou.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *