SondajRSS Feed

Florin Istrate ar putea fi prezent la reunirea lotului celor de la FC Zalau

12 Ianuarie 2017

"În cazul în care nu se concretizeaza nicio oferta în aceste zile, voi fi prezent la reunirea echipei din 18 ianuarie” a spus jucatorul

Chiar daca a venit la FC Zalau înainte de startul campionatului, Florin Istrate a devenit în scurt timp cel mai importat jucator de la gruparea de sub Meses. Prin evolutiile sale, dar si prin cele 9 goluri marcate pentru FC Zalau, Florin Istrate a contribuit din plin la clasarea pe podium, atacantul intrând în acelasi timp si în atentia unor echipe din tara si din strainatate.
Au aparut discutii si despre un transfer în Iordania, dar si alte variante, însa pâna în momentul de fata nimic concret. Cum pâna la reunirea lui FC Zalau a mai ramas o saptamâna, sunt sanse foarte mari ca jucatorul sa se prezinte sub comanda lui Olariu la primul antrenament. “Au fost mai multe discutii la început, mai sunt si acum, dar eu sunt genul de om care nu prefera sa &icir

Florin Istrate ar putea fi prezent la reunirea lotului celor de la FC Zalau
c;si faca iluzii. Tot timpul am preferat sa fiu moderat. Stiam ca sunt sanse sa plec în Iordania, dar ramâne de vazut”, ne-a declarat Florin Istrate, care ar putea fi vazut în tricoul “alb-albastru” si în a doua parte de campionat. “Daca nu se concretizeaza nicio oferta, iau în calcul si varianta sa ramân la FC Zalau pâna la vara. În cazul în care nu se întâmpla nimic în aceste zile, voi fi prezent la reunirea echipei din 18 ianuarie”, a mai spus jucatorul.

Vizualizari 367
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.