Florin Florian, Sergiu Panie si Ioan Cheseli sunt social democratii care doresc sa ocupe postul de presedinte al Consiliului Judetean Salaj

5
1290

Florin Florian, fost prefect, Sergiu Panie, actual vicepresedinte al Consiliului Judetean, si Mihai Cheseli, primarul comunei Cristolt, sunt cei trei social democrati care si-au anuntat intentia de a intra in cursa pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean Salaj.

Azi, la ora 12.00, a expirat termenul pana la care membrii PSD Salaj si-au putut exprima dorinta de a candida pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean, saptamana viitoare urmand a fi anuntat numele celui desemnat sa intre, din partea Partidului Social Democrat, in aceasta competitie.

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a anuntat zilele trecute, in cadrul unei sedinte a PSD Salaj, ca nu va mai candida in toamna pentru un nou mandat.

Tiberiu Marc spune ca, prin alegerea facuta, ofera posibilitatea de a ocupa pozitii de conducere si altor colegi de partid. De altfel, la inceputul anului, actualul presedinte al Consiliului Judetean a decis sa nu candideze nici pentru postul de lider al formatiunii politice din care face parte.

Tiberiu Marc este presedinte al Consiliului Judetean Salaj din anul 2004 .

5 COMMENTS

  1. HA Ha… numai unu și unu. Nulități fără alta “performanta” profesionala decât aceea de a fi angajat la stat. Pe de alta parte și pnlistii cu cântărețul lor de muzica populara nu-s cu nimic mai sus. Doamne…ce viitor luminos are Salajul!

  2. Sincer asa nume sau functie is asuma unii….nu doar psd-ul de ai spune ca a fii presedinte e fix tranta….dar si salar…isi asuma in felul ala….pai e presedinte de consiliu….de……de….pai e prefect…..pai e director adjunt la consiliu…..etc. deci e normal sa suga bani grei luna de luna…din buget….si indemnizatii….si hrana….dar pe bune….care e rostu lor zii de zii in viata noastra daca doar ei o duc bine….?in zalau de exemplu ce lucru extraordinar s-a intamplat?doar in definitie de “proiect” vorbim….pai si la mine e in faza de proiect sa imi imbogatesc parcul auto personala….:-)))dar am nevoie de finantare si de acordul presedintelui de comitet(sotia)….sau macar directoriilor adjunct i(mama si soacra)…..foarte.dar foarte mari functii doar nume….pe cand realizari ,vin cu replica aia…..”pai eu sunt doar adjunct,sau nu e de competenta mea”

  3. Cand miroase a ciolan, se bat mai multi pe el.
    Baiu ii (pentru ei bai) ca nu mai prinde PSD-ul ptesedintia la Consiliul judetean.

  4. “Altu”, asta cam deranjeaza pentru ca este un mediocru, in sensul ca nu prea are scoala, lasa puncte de suspensie (ca prostu’) si nu spune nimic. Nu-i prost Tibi Marc, stie ca trebuie sa se retaraga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here