Florin Florian, candidatul PSD Salaj la postul de presedinte al Consiliului Judetean Salaj

  9
  1243

  “Conducerea Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Sălaj a stabilit, astăzi, împreună cu primarii PSD – printr-o analiză fundamentată și realistă – candidatul PSD Sălaj pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sălaj în persoana colegului nostru Florin Florian. Decizia a fost luată dându-se dovadă de înțelepciune, maturitate politică și responsabilitate maximă față de cetățenii județului, iar pe Florin Florian îl susținem în totalitate”, a anuntat, cu putin timp in urma, organizatia judeteana a PSD.

  Trei social democrați și-au exprimat dorința de a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj: Sergiu Panie, actual vicepreședinte al Consiliului Județean, Florin Florian, fost prefect, și Ioan Cheșeli, primarul comunei Cristolț. Vineri, 24 iulie, a fost ultima zi in care cei interesați au mai putut să își anunțe intenția, iar în această dupa amiază a fost desemnat social democratul care se va duela cu Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL, pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

  9 COMMENTS

  1. noua aripa tanara din PSD, cu “tanarul” Ciunt in frunte ! flacat de Fort, Panie, Florian, Demle, si inca cativa “valorosi”, toti prieteni buni intre ei,

  2. Ma bucur ca acesti indivizi candideaza si ca salajenii ii cunosc. Unul si unul, niste ticalosi, “viitorul” acestui pesedeu este foarte sumbru.

  3. Voi ăștia de la ciuma cacanie credeti ca Dinu al vostru e mai bun și mai cinstit?Un increzut și un habarnist.Nu înseamnă că dacă știe canta poate conduce un județ.

  4. Iară # vremdezbatere, Ioan Udrea? Ti am mai spus o psihopat CIUMAT ROSU, Socola sau Sapoca ,acolo iti este locul.

  5. Doamna Maria ! Daca era numit prefect de catre Joianis era bun?La fel precum este Turcas , care nici nu mana , nici nu aduna.

  6. ioan delu :iara te bagi ca musca in curu calului cu dracnea al tau ca tare i-ati mai lins dosul penal cand o fost cu veorica in Zalau.Ne vedem la vot ciumete rosu si vom tranti psd ul tau la groapa de gunoi a istoriei unde va este locul.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here