FK Kraszna asteapta debutul

0
534

Comunitatea Crasna dispune de un teren de fotbal dotat cu tribune si vestiare bune de a gazdui chiar si jocuri de liga a III-a. In anul 2017, la cea de-a XIX editie a Zilelor Crasnei o echipa multipla campioana a Ungariei, DVSC Debrecen a jucat aici cu o combinata a Crasnei la nivel de foste glorii.Debrecen a adus la Crasna pe Dombi Tibor, Kerekes Zsombor, Nicolae Ilea si Duro Joszef castigand cu 6-1. Crasnanii au avut in teren printre altii pe Birtalan Attilla, Vincze Csaba, Hajas Miklos, Luca Arpad, Cseke Arpad. Acum acest teren a fost dat in administrare lui FK Kraszna a carui presedinte este Stanciu Rudolf, fost la defuncta FC Crasna si demisionar de la Barcau Nusfalau din director sportiv.

Planuri mari cu Futball Klub Kraszna

Stanciu Rudolf, fost sportiv si om de afaceri este implicat direct in reorganizarea fotbalului la Crasna. De aceea ne spune :
“Vreau sa demonstrez ca la Crasna a fost fotbal, este si va fi. Terenul si anexele arata foarte bine. Acum lucram la un teren , in spatele tribunei pentru construirea unui teren de antrenament. Dupa ce se termina lucrarea facem un teren sintetic in spatele portii , spre terenurile agricole.Am peste 160 de copii in evidenta, o sa reluam antrenamentele in functie de precizarile autoritatilor. Ne vom inscrie la competitiile de juniori ale AJF Salaj.Am infiintat acest club pentru a avea copii din zona unde sa-si inceapa junioratul, voi colabora cu antrenori buni, vom fi o pepiniera pentru unele cluburi .” Intr-un comunicat poe fb oficial se spune ca intalnirea oficiala cu antrenorii va avea loc in 17 iunie. Grupul de antrenori regionali este compus din Csaba Benko, Josza Csongor, Mate Levente si Tarr Adorjan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here