SondajRSS Feed

Presedintele Consiliului Judetean dispune al patrulea mandat interimar la conducerea celui mai important spital din Salaj

Fit Gerogeta devine managerul Spitalului Judetean de Urgenta prin dispozitia lui Tiberiu Marc

3 Ianuarie 2019

Fostul manager al spitalului, Laurentiu Barna, a fost numit de Tiberiu Marc presedinte al Consiliului de administratie al spitalului in 20 decembrie, zi in care medicul Liliana Neaga si-a si anuntat demisia din functia de manager interimar

Astazi se asteapta publicarea dispozitiei presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, de numire in functia de manager al Spitalului Judetean a lui Fit Georgeta, in locul Lilianei Neaga, care in 20 decembrie si-a anuntat demisia incepand cu 1 ianuarie.

Spitalul Judetean este in subordinea Consiliului Judetean, iar atributia de numire a unui manager interimar ii revine presedintelui Consiliului Judetean, Tiberiu Marc. Cu toate ca nu s-a anuntat inca nimic oficial, surse din Consiliul Judetean spun ca decizia lui Marc de numire a lui Fit Georgeta la Spitalul Judetean a fost luata zilele trecute.
Interimatul este asigurat pe o perioada de sase luni, dar poate fi prelungit, pana cand Consiliul de administratie al Spitalului Judetean va decide organizarea unui concuts pentru aceasta functie.
Medicul Liliana Neaga si-a prezentat demisia conducerii Consiliului Judetean Salaj chiar inainte de sarbatori, dupa ce a ocupat aceasta functie mai bine de un an, tot prin dispozitia presedintelui Consiliului Judetean.
Medicul Liliana Neaga a fost numita manager interimar al Spitalului Judetean începând cu data de 1 noiembrie 2017, pentru o perioada de sase luni, mandatul ei fiind apoi prelungit de doua ori, Consiliul de administratie preferand sa nu organizeze concurs pentru functie.
Prin numirea lui Fit Georgeta, presedintele Consiliului Judetean Salaj recurge la un nou interimat la conducerea Spitalului Judetean, al patrulea din noiembrie 2017, Liliana Neaga fiind desemnata manager prima data la intrarea in functie in toamna lui 2017, mandat prelungit de Marc dupa sase luni si apoi inca o data la 30 noiembrie 2018.

Fostul manager Laurentiu Barna este reactivat
de

Fit Gerogeta devine managerul  Spitalului Judetean de Urgenta prin dispozitia lui Tiberiu Marc
Tiberiu Marc in noua calitate de presedinte
al Consiliului de administratie al spitalului

Liliana Neaga l-a inlocuit in noiembrie 2017 in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau pe Laurentiu Barna, care a ocupat functia de manager al spitalui din 17 noiembrie 2011.
Mandatul lui Barna s-a incheiat in 31 octombrie 2017, nemaiputand fi prelungit, pentru ca fostul manager a implinit varsta de pensionare.
Barna nu a ramas insa "pe drumuri". In ianuarie anul acesta, Laurentiu Barna a fost angajat la Consiliul Judetean Salaj, prin dispozitia nr. 142 din 31 ianuarie a presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, in functia de inspector de specialitate gradul IA la Compartimentul proceduri ex-ante investitii din cadrul Directiei monitorizare investitii publice.
Foarte interesant, exact la data la care Liliana Neaga isi anunta demisia, in 20 decembrie, Tiberiu Marc dispunea ca fostul manager al spitalului, Laurentiu Barna, sa devina presedinte al Consiliului de administratie al Spitalului Judetean.

Georgeta Fit - medic primar
în medicina de familie

Georgeta Fit este medic primar în medicina de familie, In 2015 a fost numita manager la Centrul de Recuperare, tratament si îngrijire “Acasa” din Zalau. A lucrat din 2007 in cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Salaj, unde a si fost la un moment dat director interimar. Anterior s-a aflat la conducerea Spitalului din Crasna pana in 2006.

Vizualizari 6043
Comentarii articol

>

in 3 Ianuarie 2019 7:18

Ma da in acest judet nu mai este niciun om mai tanar sa fie pus intr-o functie cat de cat cu raspundere,numai relicve si sinecuristi? Sincer mor de ciuda!\r\n Cum sa mai stea cineva in acest judet si in aceasta tara!

>

in 3 Ianuarie 2019 8:05

De astia nu mai scapam! Barna si iar Barna! Tibi Marc isi bate joc de salajeni, sfideaza.

>

in 3 Ianuarie 2019 8:14

Nuuuuuu. Nu mai exista nimeni ca ei ! Astia s au nascut cu mir in frunte sa conduca judetul si spitalul. Oricine altcineva ar gresi cu siguranta.

>

in 3 Ianuarie 2019 8:25

Ce va este ciuda pe domnul Barna daca tine pasu'cu vremurile in care traim si e mare manager!?Eu il cunosc f. bine si pot sa spun ca e foarte capabil.\r\n

>

in 3 Ianuarie 2019 8:34

Asta ia si pensie si salar si alți nimic si sunt destui oameni capabili,o sa înceapă iar manariile si mizeriile in spital,daca noul mannager nu se impune o sa fie doar de forma, păcat de ce se întâmplă

>

in 3 Ianuarie 2019 8:48

pensie,salar si bani de sef consiliu de administratie!!!

>

in 3 Ianuarie 2019 9:22

Cu ce au gresit salajenii sa fie umiliti in halul asta sa nu poata beneficia de un act medical corespunzator datorita acestor manevre mizerabile prin care un personaj expirat , retardat si un mediocru este numit sa conduca destinele unui spital judetean\r\n

>

in 3 Ianuarie 2019 10:25

Tocmai asta este ideea: conducătorul de instituție trebuie să fie un mediocru chiar retardat, pentru a răspunde manevrelor politice şi nu să acționeze profesional. Cazul lui Barna este elocvent.

>

in 3 Ianuarie 2019 11:08

Aduceti-o înapoi pe Ramona Marincas că i sa terminat interimatul la Crișan Florica care nu a făcut nimic pentru spitalul județean decât a tăiat frunze la câini,macar asta are rezultate la spitalul din Satu Mare .

>

in 3 Ianuarie 2019 11:25

BARNA A MODERNIZAT SPITALUL JUDETEAN NU ALTII, SI PUTEM FI MANDRII DE CUM ARATA

>

in 3 Ianuarie 2019 12:01

Jos Comuniștii....

>

in 3 Ianuarie 2019 12:30

11,25;un model de pupincurist.....personal n-am mai vazut asa delasare d p v medical si atitudine ostila pentru bolnavi ca la Salaj\r\n

>

in 3 Ianuarie 2019 14:56

Un director ca și Ramona Marincas nu întâlnești la tot pasul. Implicată, dăruită muncii ei. Mereu in ajutorul bolnavilor. Ce- i foarte buni ca ea nu raspund la comenzi politice și trebuie schimbați după .....uniiii! Ramona a fost un profesionist desăvârșit.

>

in 3 Ianuarie 2019 15:53

Cred ca Barna isi duce sicriul la spital si de acolo direct pe deal.Nu ne miram ca pleaca tinerii in strainatate.Esti pensionar ,stai acasa sau dute in privat(daca esti asa capabil).

>

in 3 Ianuarie 2019 16:00

Bine dar nu Bârnă este managerul.Manager numit este doamna Fit Georgeta

>

in 3 Ianuarie 2019 16:36

14,56...eşti cumva Ramona personal? Că altfel Ramona are capul rotund, dar mintea îi stă într-un colț. În afară de şmecheriile în folos propriu altceva nu a făcut pentru spital.

Alegator impartial .>

in 3 Ianuarie 2019 16:41

Barna si Marc au facut spitalu curat si modern . Farmacie nu alta . Daca nu ies aia capabili in fata? Doar capuse care sa distruga si sa cleveteasca. Nu bagati in seama NULITATILE dle Barna si Marc . Sant carcotasii de servicou , care NU au facut nimic in viata. Frustrati si invidiosi SUBMEDIOCRI care vor si ei un os de ros , dar degeaba . Punct amarastenilor ! Latrati!

>

in 3 Ianuarie 2019 19:05

Marc il "apreciaza" si pe Ticle Securistul (si salar si pensie), asa face si-n cazul Barna.Simplu, Tibi colaboreaza numai si numai cu "oamenii de incredere", el nu vrea progresul judetului. ci al lui personal! Metoda pesedista aplicata riguros si in Vasluiul din Ardeal, in Salaj!

>

in 3 Ianuarie 2019 21:39

16.36 ai dreptate de Ramona Marincas smecherii de interes propriu,bani luati pentru angajarile facute cu persoane care i-a impins bani si valuta, nesimtita si nesatula

>

in 3 Ianuarie 2019 21:53

Puține spitale din ara sunt asa,, moderne ca cel din Zalău!

>

in 4 Ianuarie 2019 9:08

Daca tot vorbiti de Ramona, este interesant de ce Satu Mare a luat-o de aici, sa faca si acolo smecherii? Oare nu cei care conduc spitalul se dedau la mita? Este interesant cum de unii sunt angajati, dar nu e greu, daca faci niste legaturi politice...eu cred ca din cauza politicii a plecat Ramona nu din rautati din astea ca nu ea hotaraste cine se angajeaza si cine nu. De la cap se impute pestele...consiliu

>

in 4 Ianuarie 2019 12:53

Pt 3 ianuarie ora 21:53 Poti intra intr-o jungla superba, cu vegetatie bogata, cu peisaje exotice, dar ce faci cand acolo dai de un animal carnivor? In concluzie, conteaza foarte mult comportamentul si stiinta cadrelor medicale.

>

in 4 Ianuarie 2019 14:48

16.36 Ramona Marincas a făcut ceva pentru spital dar interimara ce a făcut ?

>

in 4 Ianuarie 2019 14:49

16.36 Ramona Marincas a făcut ceva pentru spital dar interimara ce a făcut ?

>

in 4 Ianuarie 2019 14:50

Apropo concurs se mai organizează pentru postul de director sau se tot prelungește interimatul lui Florica Crișan?

>

in 4 Ianuarie 2019 15:09

Din cate aud interimara a fost corecta si cinstită aproape de oameni , nu sa ocupat de mizerii , însă Ramona sa avem pardon , e alt material ros , uzat,sa fi fost ceva femeie la mijloc , de rusine sa fi plecat zicm noi doar asa\r\n\r\n\r\n

numire de director interimar//>

in 6 Ianuarie 2019 12:48

OARE RASCUMPER AMINTIRILE DIN TINERETE //////

numire de director interimar//>

in 6 Ianuarie 2019 12:48

OARE RASCUMPER AMINTIRILE DIN TINERETE //////

>

in 7 Ianuarie 2019 18:04

Vezi ce bine ii sa pui un necunoscut la conducere? N-a facut nimic, n-a zis nimic, n-a stricat nimic, n-a tomnit nimic si nici n-a face-o.Cred ca miine-alalta iese la pensie.

>

in 7 Ianuarie 2019 18:35

Barna a fost foarte bun manager!Poate tocmai de aceea este si presedintele consiliului de administratie chiar daca este pensionar. Da' ma gandesc daca moare saracu (doamne fereste- nu vreau)cine o sa mai stie conduce spitalu'.?

>

in 8 Ianuarie 2019 10:49

Ne pare rau de Ramona Marincas ca a fost nevoita sa plece. Ii invidiem pe cei de la Satu Mare!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.