Fiscul vrea sa publice \'lista alba\'! Ce semnificatie are acest lucru

6
1263

 

Fiscul vrea sa publice \'lista alba\'! Ce semnificatie are acest lucru

Agentia Nationala de Administrare Fiscala pregateste o serie de facilitati pentru romanii care sunt la zi cu achitarea taxelor si impozitelor. Mai concret, pe modelul listei cu datornici, institutia intentioneaza sa introduca si asa-numita "lista alba" care sa cuprinda numele tuturor contribuabililor buni platnici.
Proaspat instalata in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Mirela Calugareanu a promis ca romanii buni platnici vor beneficia an cel mai scurt timp de toate facilitatile pe care institutia planuieste sa le introduca.
"Bunii platitori vor beneficia de facilitati la plata obligatiilor fiscale. In ceea ce priveste procedurile de esalonare la plata, ANAF are an vedere simplificarea procedurilor, precum si reglementarea restructurarii obligatiilor bugetare restante. Vom implementa un sistem de supraveghere a debitorilor de catre organele fiscale, cu privire la respectarea planului de restructurare fiscala" , a anuntat sefa ANAF.

COMENTARII

  1. Pe vremuri la tara exista ,, Gazeta CAP-ului un panou asezat in centrul satului, in stinga erau asezate pozele cu cooperatorii fruntasi cu laudele de rigoare iar in dreapta pozele cu cooperatorii ,, mai lenesi ,, care erau blamati pentru neimplicarea in realizarea planului. Nu cumva aceasta lista repeta metoda.

  2. Bun platnicii sunt prosti,nu ar trebui sa dam nici un leu acestor derbedei care-si bat joc de noi,sa mearga tara in faliment si de dat in toti peretii cu ei.\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.