Firma Citadin pusa la treaba de viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel

15
2727
Firma Citadin pusa la treaba de viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel

Viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel de profesie inginer cel care raspunde de firma Citadin ne-a prezentat ce activitati desfasoara angajatii in acest moment, dar si care este planul de lucru pentru perioada de toamna-iarna.

Obiectiv nou - altar de vara pentru casatorii in Parcul Central

"In aceasta perioada se finalizeaza lucrarile din Dumbra Nord, zona Penny. Facem operatiunile pregatitoare pentru a construi un altar de casatorii in Parcul Central. Acest altar va fi amplasat in zona adiacenta amfiteatrului de vara din parc, unde candva functiona un bar. Avem un proiect elaborat de o firma de arhitectura din oras, lucram la achiztionarea materialelor de constructii. Vom executa lucrari de amenajare a zonei, lucrari peisagistice, florale, vom monta mobilier urban si iluminat ambiental. Avem in vedere sa asiguram accesul auto pana la altarul de casatorii pentru miri si nuntasi, totul supravegheat si dupa un program bine stabilit.", a declarat Balajel.

Se trage tare pentru asfaltarea strazilor B.P. Hasdeu, P. Dulfu si Romana

"Ne propunem sa finalizam lucrarile de asfal;tare pe strada B. P. Hasdeu. Am executat operatiunile de pregatitoare de asfaltare si dirijare ape pluciale pe strada Petre Dulfu si strada Romana si urmeaza sa intram cu asfaltarea.", a declarat vicele Balajel.

Pregatirea stocurilor de materiale si utilaje pentru iarna

"Lucram si pregatim de achizitiile de material antiderapant pentru perioada de iarna. Facem revizia la toatel utilajele. Primaria Zalau are 14 utilaje pregatite pentru interventie in perioada de iarna. Din discutiile pe care le-am purtat cu constructorii de drumuri ei nu recomanda clorura de calciu pentru ca niste reactii la frig si al gheata, reactii exoterme si nu sunt eficiente. Noi vom achizitiona materiale antiderapante clasice (nisip si sare) in cea mai mare cantitate, dar vom achizitiona si clorura de calciu. Avem in stoc si clorura de calciu pe care o vom folosii pe platoul de marmura si in zonele unde avem montate dale. Serviciile de dezapezire vor fi asigurate de firma Citadin. Vom asigura permanenta 24 din 24 inclusiv noaptea, pe mai multe schimburi, iar in caz de nevoie sau forta majora vom avea pregatite echipe largite de interventii care vor ajunge si pana la 70-80 de lucratori. Toate achizitiile de material antiderapant si parcul auto vor fi finalizate pana cel tarziu luna octombrie.", mai spune viceprimarul.

Dupa 15 octombrie incepe actiunea de toaletare a arborilor

"Actiunile importante de toamna pe care le executa Citadinul sunt lucrarile de toaletare avand deja foarte multe solicitari. Aceste solicitari le-am grupat pe strazi, pe cartiere ca sa fim cat mai eficienti si vom incepe sa intervenim cu a doua parte a lunii octombrie.", spune Balajel.

Zalaul va fi "impodobit" pentru sarbatorile de iarna

"Tot in aceasta perioada ne pregatim instalatiile pentru iluminatul festiv pentur sarbatorile de iarna. Purtam discutii pentru a achizitiona noi figurine si noi o sa executam in regie proprie noi figurine si instalatii de iluminat pentru a face economii. Vrem sa venim cu figurine noi realizate in regie proprie cu Citadin.", a spus viceprimarul Balajel.

COMENTARII

  1. Eu am locuiesc in zona A iar strada a fost pietruita pe banii mei..... primaria mi-a promis de nenumarate ori ca asfalteaza strada ( adica Balajel, ca de ciunt nu am putut da cu toate ca m-am inscris de 3 ori in audienta la el - io cred ca tipul asta nu prea vine pe la serviciu ,,,, de audiente nu poate fi vorba). cu toate acestea vad o serie de articole in ziarele locale ca se asfalteaza...... mari mitomani sunt alesi in functie ai urbei

  2. din pacate asfalteaza dupa ureche, in ortelec langa biserica baptista intersectie cu str onului, au lasat o gropita sa iti rupi suspensia si nu au facut dren la biserica noua, in asa fel cand ploua un pic are popa balta de peste in fata, in acelasi timp s-au asfaltat insantaneu trei poduri la privati fara greseala

  3. Pentru toaletare copaci si alte activitati , am rugamintea sa aveti in vedere si cererile din anii trecuti(macar anu trecut) care nu au fost realizate. Iar echipa de control sa verifice nu numai ce s-a realizat , sa verifice si ce nu s-a realizat(!)

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.