Fiii Satului Rastoltul Desert, comuna Agrij, se intorc acasa

0
3

A devenit o traditie ca de sarbatoarea „Pogorarii Sfantului Duh”, duminica, 16 iunie 2019, cand are loc hramul bisericii noi din satul Rastoltul Desert, comuna Agrij, Fiii Satului sa se intoarca acasa.
Pamfil Berar, primarul comunei Agrij, prin intermediul Graiul Salajului face o invitatie la aceasta sarbatoare a parintilor ce isi asteapta fiii acasa:
"Noi avem sarbatoarea aceasta in fiecare an. Parohia Ortodoxa si Asociatia Fiii Satului Rastoltu Desert in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Agrij invita cu drag pe toti cei care doresc sa ia parte la aceasta sarbatoare. Se va face o slujba cu mai multi preoti, iar de la ora 16 va invitam la un spectacol cu Ansamblul Mesesul al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj care va sustine un spectacol duminica, 16 iunie, in satul Rastoltul Desert. Vaasteptam cu mare drag", a transmis primarul Pamfil Berar.
Pogorarea Sfantului Duh, Cincizecimea sau Rusaliile, reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul crestin ortodox si este praznuita la 10 de zile dupa "naltare si la 50 de zile de la "nvierea Domnului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here