Festivalul FolkFest Zalău a fost anulat

1
134

Festivalul FolkFest Zalău, ce ar fi trebuit să se desfășoare astăzi, în amfiteatrul din Parcul Central, a fost anulat.

Având în vedere contextul epidemiologic existent și trendul ascendent al îmbolnăvirilor cu COVID 19 în Municipiul Zalău, respectiv Județul Sălaj, și ținând cont de recomandările Direcției de Sănătate Publică Sălaj, FolkFest Zalău, ediția a IX-a, programat în data de 24 septembrie 2020, ora 18.00, în amfiteatrul din Parcul Central Municipal a fost anulat.

Contravaloarea biletelor se poate recupera de la sediul Casei Municipale de Cultură, începând de mâine, 23 septembrie 2020, până în data de 7 octombrie 2020, de luni până joi, în intervalul orar 10.00-18.00.

1 COMMENT

 1. Având în vedere contextul epidemiologic existent și trendul ascendent al îmbolnăvirilor cu COVID 19 în Municipiul Zalău, respectiv Județul Sălaj, și ținând cont de recomandările Direcției de Sănătate Publică Sălaj, FolkFest Zalău, ediția a IX-a, programat în data de 24 septembrie 2020, ora 18.00, în amfiteatrul din Parcul Central Municipal a fost anulat.
  CE A FOST ANULAT ? ce fraza e asta?
  dar totusi, cine are drept de folosinta a acelui anfiteatru ? si in ce conditii?
  caci doar campania electorala a lui Ciunt s-a tinut acolo, in aceasta perioada si cate un spectacol ungurii
  in rwest nu vezi pe nimeni pe acolo !!
  nici macar pe acel tanar PRo TEATRU nu il poti vedea acolo cu spectacolele lui !! de ce Ciunt poate si acel tanar nu poate?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here