Festivalul de Film de Foarte Scurt Metraj are loc online, sâmbătă

0
26

Ediția 2020 a Festivalului de Film de Foarte Scurt Metraj continuă cu cele 9 filme înscrise în competiția românească și cele 29 ale selecției Best Of 2020 a evenimentului care vor fi difuzate online sâmbătă, 14 noiembrie. Filmele vor fi subtitrate în limba română iar accesul spectatorilor e gratuit.

În România, festivalul este coordonat de Institutul Francez din România, cu susținerea Orange, în parteneriat cu Organizația Internațională a Francofoniei. Alături de Institutele Franceze din Cluj-Napoca, București, Iași și Timișoara, festivalul este susținut de instituții și asociații din Oradea, Baia Mare, Râșnov, Pitești, Zalău (Consiliul Județean Sălaj), Arad și Bistrița.

Această ediție online a festivalului Très Court le-a oferit spectatorilor din 20 de țări ale lumii, din 5 iunie până în 14 iunie, vizionarea pe www.trescourt.com a 120 de filme de maxim 4 minute grupate în secțiunile Festivalului de Film de Foarte Scurt Metraj: filmele competiției internaționale care au vorbit cu umor sau cu sensibilitate despre singurătate și incertitudine, despre ecologie și pericolul încălzirii globale, despre despărțiri și relații virtuale, dar și filmele celorlalte secțiuni tematice, Paroles de femmes – filme feminine și feministe, Familiale – selecția pentru copiii, selecția franceză sau selecția de filme decadente Trash&Glam, prezentată pentru prima dată publicului român, și continuă, în 14 noiembrie, cu filmele competiției românești și cele ale selecției Best Of 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.