FC Zalău propune un jucător la Naţionala U19

0
197

 

FC Zalău propune un jucător la Naţionala U19

Gabriel Coţi, jucător de care “alb-albaştrii” au fost aproape de a se despărţi în această iarnă, va participa la începutul săptămânii viitoare la o acţiune de selecţie la reprezentativa tricoloră


Chiar dacă de 9 ani evoluează doar în Liga a III-a, FC Zalău se poate lăuda că a dat jucători spre loturile naţionale. 
 
Astfel, după ce în urmă cu doi ani şi jumătate, Daniel Supuran a fost convocat la naţionala U 19 pentru o acţiune oficială în cadrul preliminariilor Campionatului European, a venit rândul unui alt jucător de la gruparea de sub Meseş să fie chemat sub ”tricolor”.
 
Este vorba de Gabriel Coţi, cel care a fost convocat pentru acţiunea din perioada 12 - 13 martie a naţionalei U 19.
 

”Mă bucur foarte mult pentru această convocare. Am muncit foarte mult şi chiar mi-am dorit să ajung la loturile naţionale. Mi s-a îndeplinit o dorinţă şi sper să fac o figură cât mai frumoasă şi să fiu convocat la cât mai multe acţiuni”, a declarat Gabriel Coţi, care în trecut a mai fost convocat şi la naţionala U 18.
 
Reunirea jucătorilor convocaţi la naţionala U 19 va avea loc duminică, de la ora 19.00, la Buftea, urmând ca luni, începând cu ora 10:30, să aibă loc acţiunea de selecţie ce va fi condusă de team managerul Iulian Oţelea.
 
Să mai spunem că, Gabriel Coţi a venit la FC Zalău în vara anului trecut, sub formă de împrumut de la FC Botoşani. Jucătorul a evoluat ultima dată la Unirea Jucu. 

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.