SondajRSS Feed

Crima socanta in Jibou - Matei Florin a fost arestat preventiv 30 de zile si depus in arestul preventiv al IPJ Sălaj

Fata de 15 ani injunghiata de concubinul ei

19 Mai 2017

O moarte socanta a zguduit aseara comunitatea care locuieste pe strada Caramidari din Jibou. O tanara de 15 ani si 8 luni, fost injunghiata mortal, iar autorul faptei este concubinul acesteia, M. Florin, un tanar de 18 ani. Initial, acesta a fugit dar a fost prins azi noapte de politisti si procurori. In momentul de fata se efectueaza autopsia pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii tinerei, iar in functie de concluziile medicului legist procurorii vor decide ce masuri se impun, a precizat Crin Bologa, prim procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj. Tot primprocurorul Crin bologa ne-a spus ca tanarul i-a aplicat mai multe lovituri cu cutitul. Acestia sunt vecinii. Toata intamplarea a avut loc pe motivul ca minora avand o relatie cu acesta, a dorit sa se desparta de el. Tanarul este in momentul acesta in custodia organelor judiciare si este audiat, iar daca se va stabilii ca loviturile multiple au cauzat moartea va fi cercetat pentru fapta de omor, care se pedepseşte conform Noului Cod Penal cu inchisoare pe viata sau închisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi. 

Doua echipaje de la ambulanta au incercat resuscitarea minorei injunghiata 

Ambulanta si politistii au fost alertati aseara, la ora 21.37, prin 112, de catre vecini, care anuntau ca un tanar si-a injunghiat concubina. Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului de Ambulanta Salaj, Liviu Varga, "ambulanta a fost solicitata la ora 21.37 si a ajuns la fata locului la ora 21.38 de minute, locatia fiind situata la doar cateva sute de metri de statia de Ambulanta. Echipajul a gasit o tanara de aproximativ 15 ani cu o plaga injunghiata supraclavicular drept, cu sectiune de artera, (in zona gatului, n.red.) in stop cardio respirator. Echipajul a inceput resuscitarea, i-a administrat tinerei perfuzii, iar la ora 21.51 a venit in ajutor inca un echipaj de la Zalau, aflat in zona, care a continuat resuscitarea tinerei dar fara rezultat. La ora 22.29 a fost declarat decesul", spune purtatorul de cuvant de la Ambulanta.

Comunitatea din Jibou este in stare de "soc"

Pagina de facebook a minorei este plina de mesaje de condoleante venite atat de la prieteni cat si de la cei apropiati. Comunitatea din Jibou vorbeste ca, concubinul Florin este de etnie roma, iar ambii fac parte din familii cu probleme sociale. Amandoi tineri au abandonat scoala pentru ca au un copil impreuna. Fapta de injunghiere sa intamplat la domiciliul fetei, unde erau prezenti si membri din familia tinerei. Acestia locuiesc pe strada Stejarilor (Caramidarilor), la cateva case distanta de Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Jibou. Aceleasi persoane din Jibou ne-a spus ca in urma cu 2-3 zile, tanarul Florin a fost acasa la minora de 15 ani, iar fata nu l-a primit, ulterior Florin a provocat un scandal si l-a lovit pe tatal minorei, provocandu-i o fractura la maxilar. 

ACTUALIZARE ora 12.00

Potrivit prim-procurorului Crin Bologa, din primele concluzii dupa finalizarea autopsiei rezulta faptul ca minora a murit in urma loviturilor de cutit. "Se confirma faptul ca autorul faptei are un copil cu minora decedata. Cutitul nu a fost gasit inca de anchetatori. Tanarul a fugit azi noapte intr-o padure din apropierea Jiboului cu cutitul cu care a injunghiat fata, iar procurorii il cauta. Tanarul este dispus sa le arata anchetatorilor unde a aruncat cutitul, dar nu isi mai aduce aminte exact locul. Cercetarile continua." 

ACTUALIZARE ora 13.00

Directorul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj, Violeta Milas ne-a declarat legat de acest caz ca: "Azi noapte bunica, fratele minorei in varsta de 11 ani care sufera de autism si copilul de un an si trei luni al minorei decedate au fost adapostiti in infirmiera Centrului Social Multifunctional de la Jibou. Azi, 19 mai, dimineata, copilul de un an si trei luni  a fost preluat in regim de urgenta si cazat la Centrul de Regim de Urgenta din Cehu Silvaniei. Fratele minorei decedate, care sufera de autism, a fost preluat in regim de urgenta si cazat la Centrul Social numarul 2 din Zalau. Motivul pentru care copii au fost preluati in regim de urgenta si cazati in centre sociale este faptul ca bunica se afla in stare de soc si nu poate avea grija de copii. mai mult, bunica trebuie sa se ocupe de cele ce urmeaza, inmormantare.

Fata de 15 ani injunghiata de concubinul ei
 In zilele urmatoare vom analiza si evalua complex cazul si vom vedea daca bunica indeplineste conditiile de a prelua copilul de un an si trei luni in plasament.", declara Violeta Milas, care spune ca nu a mai avut de aface cu un asemenea caz de cand conduce institutia.

ACTUALIZARE ora 14.30  

Contactat telefonic, viceprimarul orasului Jibou, Sarkozi Paul ne-a declarat ca: "Este un eveniment regretabil. Azi dminineata am aflat si eu. Doamna care s-a ocupat de cazul social al minorei este marcata. In cursul saptamanii acesteia, un angajat de la Serviciul Social din cadrul Primariei Jibou, a fost in satul Cuceu, unde locuieste concubinul si a efectuat o ancheta sociala. Cineva din familia minorei a facut o sesizare. Minora impreuna cu copilul traiau la concubin acasa in Cuceu. Din ancheta a reiesit ca minora a fost maltratata, abuzata fizic, supusa violentei fizice de catre concubin si a fost adusa la Jibou, acasa la parintii ei, de pe strada Stejarilor. Presupun ca din razbunare, tanarul a mers la fata acasa si s-a intamplat nenorocirea. Familia din Jibou, de pe strada Stejarilor nu este de etnie roma, doar familia concubinului. Tatal minorei este o persoana cu handicap, nu are maini, pe care le-a pierdut intr-un accident de munca, dar niciodata nu a cerut ajutor social de la primarie. Este un om harnic si muncitor, lucreaza in agricultura si creste animale. Mama minorei nu este din Jibou. Familia avea in total trei copii. Primaria Jibou va acorda sprijin financiar pentru inmormantarea fetei. Fata era eleva la Liceul Tehnologic din Jibou, dar a abandonat anul acesta cursurile. Mama concubinului este nascuta la Jibou, dar locuieste la Cuceu si primeste ajutor social. Se pare ca tanarul mai are o sora mai mare. Despre tata nu cunoastem informatii.", spune vicele Sarkozi.

Tot Sarkozi Paul, al doilea am din conducerea Primariei Jibou, ne-a promis ca va avea grija de familia de pe Caramidari si ca va fi introdusa in atentia Serviciului Social

"Promit ca voi face toate demersurile si voi solicita in sedinta de consiliu local din iunie acordarea unui sprijin financiar de urgenta acestei familii. Sprijinul financiar se va acorda in urma unui raport al Serviciului Social din cadrul Primariei Jibou.", zice Sarkozi Paul, viceprimarul Jiboului.

ACTUALIZARE ora 15.00

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Ovidiu Dosa ne-a declarat legat de cele intamplate la Jibou ca: "Este o infractiune grava. Noi am suplimentat efectivele de polisiti si vom urmarii indeaproape evolutia operativa din zona Jibou.", spune seful politiei din Salaj, Ovidiu Dosa.

Actualizare 20 mai 

Potrivit ultimelor informații publice pe site-ul Tribunalului Sălaj la data de 20 mai, la ora 9:00, suspectul crimei, tanarul Matei Florin de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecător si depus in Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj. In continuarea va fi judecat pentru omor si risca o pedeapsa cu inchisoare de la 15 la 25 de ani.

Vizualizari 57705
Comentarii articol

>

in 19 Mai 2017 10:55

Cetatean model! Viitor de aur, tara are!

>

in 19 Mai 2017 11:44

Ar trebui sa faceti ceva cu acesti rromi pana nu se ajunge la majoritate din minoritate..le creati toate conditiile pentru a li se perpetua specia lor infecta(n.r. tigania din jibou). O sa murim toti din cauza lor?...ne distrug toate bunurile(masini,case,s.a.m.d) in drumul lor oras-acasa,acasa-oras pe unde trec ei.Asta nu se vede dnilor politisti? Sau e prea dulce somnul in spatele liceului?

cel care a scris pe 19 mai la 11:44>

in 19 Mai 2017 12:26

FOARTE CORECT! Politistii din Jibou care in timpul serviciului isi petrec timpul prin bar la baut si dupa sa faca accdient (bat in dl. V) ar trebui sa faca ceva cu tiganii astia care in zilele noastre sunt mai mult de jumatate din populatia orasului. Ei incurajeaza cersitul pe la toate magazinele,tot ei ii pupa in cur si nu rezolva nimic. Vrei sa treci pe strada Caramidari muri-o-ar toti,sa dea bomba peste ei sa vezi toti tiganii morti,nu poti ca te ataca cu pietre. JEGURI INFECTE! ATAT POLITISTII DE AICI CAT SI TIGANII!

>

in 19 Mai 2017 12:28

Se mai intreaba lumea de ce majoritatea tinerilor refuza sa se stabileasca in Jibou. Cum sa traiesti inconjurat de tigani? Si nu e rasism, dar pur si simplu e imposibil sa supravietuiesti inconjurat de o asemnea specie: murdari, needucati, agresivi...si putem continua. Oricat am vrea sa ii integram in societate, e fara rost. Ei asteapta doar ajutoarele, asa au fost invatati ani la rand de politicienii care au condus tara. Lor le convine, voturi asigurate, aproape gratis. Iar de politisti sa nu mai spunem nimic, complet dezinteresati si nepasatori. Sa treaca luna, sa vina banii si sa evite conflictele.

>

in 19 Mai 2017 12:35

Se mai intreaba lumea de ce majoritatea tinerilor refuza sa se stabileasca in Jibou. Cum sa traiesti inconjurat de tigani? Si nu e rasism, dar pur si simplu e imposibil sa supravietuiesti inconjurat de o asemnea specie: murdari, needucati, agresivi...si putem continua. Oricat am vrea sa ii integram in societate, e fara rost. Ei asteapta doar ajutoarele, asa au fost invatati ani la rand de politicienii care au condus tara. Lor le convine, voturi asigurate, aproape gratis. Iar de politisti sa nu mai spunem nimic, complet dezinteresati si nepasatori. Sa treaca luna, sa vina banii si sa evite conflictele.

>

in 19 Mai 2017 12:48

primesc bani de la stat si nu fac nimic.Noi muncim si pt tigani si pt politisti,care isi lucra lucru cu tiganii si inchid ochii la toate faradelegile lor.Sa nu se mai dea ajutoare sociale sa munceasca crepauar toti.

>

in 19 Mai 2017 12:51

Pe această uliță, care seamănă perfect cu cele din India, numai vaci sfinte libere mai lipsesc de pe ea, vor trebuii să treacă turiștii doritori să viziteze Muzeul,fostul castel al grofului beldy, cumpărat și amenajat de către Consiliul Județean Sălaj! Investiția făcută de aceștea și nu e mică deloc, va putea fi valorificată doar dacă vor amenaja drumul care duce la șoseaua Jibou - Someș Odorhei! Altfel este posibil in orice moment ca să se int

Gipsy>

in 19 Mai 2017 12:54

La bulau cu cioara pe urmatorii 50 de ani ! Cu restul ciorilor de pe strata Caramidari , este loc liber la camera de gazare !

Tigania>

in 19 Mai 2017 13:04

Ar trebui mutați cu buldozerul toți de acolo k se

>

in 19 Mai 2017 13:30

Moare unul dar se nasc 5.

Ambulanta a venit dupa 1 min???>

in 19 Mai 2017 13:31

Pot sa va demonstrez k ambulanta a venit dupa 20 min sau cel putin dupa 5 min ce a ajuns politia

pt romanii care au comentat>

in 19 Mai 2017 13:32

nu mai vb de rau voi sunteti mai rau ca tigani.Mai multe faceti voi romanii decat tigani.voi nu va iubiti copii cum le iubesk tigani cu le spuneti voi.Sa stiti ca nu toti tigani nu sunt la fel uni sunt buni alti rai.asa ca nu toti comentati ce nu stiti prostilor.

JENANT>

in 19 Mai 2017 13:43

Rusine politiei si primariei Jibou.Poate ar trebui scris la o televiziune sa vada o tara intreaga "alegatorii de pe caramidari".

>

in 19 Mai 2017 13:50

Cum ii cheamă?

Nu sunt toti la fel ... hai sa nu fim rai !>

in 19 Mai 2017 13:53

Eu omputere mare daca asi avea asi face cumva ca sa le fac un sat sau un oras al lor unde sa fie doar Romi, pe ur,a sa se futa sa se imulteadca sa se omoare sa faca ce vor... dar toate astea sa se intample acolo intre ei ca nu e nime obligat sa le suporte Needucatia, jegu, mirosu si comportamentu lor de salbatici. Etc. Eu cred ca sunt destui de multi tigani in jibou la fel de ulte terenuri parasite undeva in afara orasului unde sar putea infiinta un Sat pe nume " caramidari" daca e nevoie de ajutor pun pariu ca multi cetateni al orasului jibou sunt dispusi sa ajute doar ca sa stie ca pe urma ies linistiti in orasu unde au muncit o viata sa construiasca o casuta si o familie, fara sa fie deranjati de aceasta spurcata natie care daca nu le dai un leu te scuipa.... sunt multe de zis dar la toate astea ar trebui sa iasa tot orasu in strada zi de ziiii pana cand vor obtine cea ce isi doresc ! puneti mana si faceti ceva pana nu e prea tarziu pt ca azi a fost mi ora aceea dar maine cine va fi ??.? Va doresc o zi buna .

>

in 19 Mai 2017 14:17

Problema este ca si la inchisoare tot pe bani nostri sta, noi le platim sala sa faca muschi idiotii

Codul Penal>

in 19 Mai 2017 14:18

Pai daca cei doi, minori fiind, au un copil impreuna, statul / parchetul de ce nu se autosesizeaza sa le deschida dosar de act sexual cu minor?

Nu sunt toti la fel ... hai sa nu fim rai !>

in 19 Mai 2017 14:24

Eu omputere mare daca asi avea asi face cumva ca sa le fac un sat sau un oras al lor unde sa fie doar Romi, pe ur,a sa se futa sa se imulteadca sa se omoare sa faca ce vor... dar toate astea sa se intample acolo intre ei ca nu e nime obligat sa le suporte Needucatia, jegu, mirosu si comportamentu lor de salbatici. Etc. Eu cred ca sunt destui de multi tigani in jibou la fel de ulte terenuri parasite undeva in afara orasului unde sar putea infiinta un Sat pe nume " caramidari" daca e nevoie de ajutor pun pariu ca multi cetateni al orasului jibou sunt dispusi sa ajute doar ca sa stie ca pe urma ies linistiti in orasu unde au muncit o viata sa construiasca o casuta si o familie, fara sa fie deranjati de aceasta spurcata natie care daca nu le dai un leu te scuipa.... sunt multe de zis dar la toate astea ar trebui sa iasa tot orasu in strada zi de ziiii pana cand vor obtine cea ce isi doresc ! puneti mana si faceti ceva pana nu e prea tarziu pt ca azi a fost mi ora aceea dar maine cine va fi ??.? Va doresc o zi buna .

>

in 19 Mai 2017 14:28

Da sa se omoare toți intre ei ,ca oricum is multe ciorile

>

in 19 Mai 2017 14:41

Sora mea este romanca nu. tiganga și sper sai dea dumnezeu ce merita la animalul ăla

>

in 19 Mai 2017 15:04

Cand va auzii si Bucurestiul ?mai trebuie cateva crime?restul infractiunilor sunt ceva normal aici....D,zeule rau ne,ai pedepsit!!!

minora ucisa>

in 19 Mai 2017 15:16

ce aveti atata cu tigani futevar in gura, cand fac tiganii ceva toti sariti... dar romanii nu destui care isi omoara copii si nevestele? rasisti ce santeti,ganditi-va ca si voi aveti copii si rude care la randul lor li se pot intampla.nu faceti atata circ.

>

in 19 Mai 2017 15:17

ambulata o ajuns dupa o jumatate de ora nu dup un pit daca vinea ma repede pote si acum traia

>

in 19 Mai 2017 15:17

ambulata o ajuns dupa o jumatate de ora nu dup un pit daca vinea ma repede pote si acum traia

>

in 19 Mai 2017 15:36

Hopa, au si tiganii analfabeti un pic de internet !!! Mergeti la scoala apoi la munca ..... rasa voastra de indieni, va inmultiti ca paduchii si toti la produs !!!

>

in 19 Mai 2017 15:37

la Cernobil este loc pt. toti,si nu numai deacolo

Oare? >

in 19 Mai 2017 15:37

Domnule viceprimar dacă iubești așa mult țiganii bor

MUIE TIGANILOR>

in 19 Mai 2017 17:06

MUIE LA TIGANI! SA STATI DRACULUI IN TARA VOASTRA ACOLO IN INDIA,NESPALATI JEGOSI SI PUTUROSI,PADUCHIOSI SI CIORDITORI CARE NUMA BANU IL ASTEPTATI DIN CERSIT SI AJUTR SOCIAL! CRAPA-U-ATI SA CRAPATI TOT CATE UNU ACOLO UNDE SUNTETI. JIBOUL E PLIN DE TIGANI,RAHATI PADUCHIOSI CE SUNTETI! FACETI PLOZI PE BANDA RULANTA MURI-O-ATI IN CHINURI DE JEGOSI. PIRANDELE CU 3 DUPA EA,UNU IN BRATE LA T

>

in 19 Mai 2017 17:23

Mascatii is buni de ei. Cand au venit atunci in Jibou nu ai mai vazut picior de borati cateva zile in centru, pe urma iar au aparut ca furnicile. Vin si cersesc, jegurile, in loc sa munceasca. Noi muncim si dam bani.la stat pentru toate cacaturile, ca sa dea statul banii la ei, sa-si deschida afaceri. Ceausescule' unde esti?! Il stiu foarte bine si pe acest jegos de om, care a omorat aceasta fata fara nicio vina. Umbla prin liceu de parca cine ar fi el. Inchisoare pe viata meriti! Pacat de bietul copilas

>

in 19 Mai 2017 17:37

daca era como primar le rezolva pe toate

>

in 19 Mai 2017 18:43

ajutorul se acorda pentru inmormantere,cititi mai atent!

>

in 19 Mai 2017 18:47

Familia victimei mai are un copil ,cu nevoi speciale.A mai ramas si nepotelul,situatia lor trebuie rezolvata,aici e datoria primariei si a asistentei sociale sa intervina.

PT ALA CARE A COMENTAT DE COMO>

in 19 Mai 2017 19:04

CINE I COMO,MA? UN BISNITAR CARE A VANDUT LA BARIERA LEBENITA SI A VANDUT TIGARI DE CONTRABANDA. CE SA NE FIE NOUA ALA PRIMAR? SA NE FURE MAI MULT DECAT NE O FURAT BALANEAN N AR AVE NOROC SI ALA..

>

in 19 Mai 2017 19:15

Romani sunt mai rau ca tigani nu vedeti la stiri cate crime fac romani prosti

>

in 19 Mai 2017 19:18

Ce scola au scola vieti face bani si voi munciti tota viata si naveti bani si puneti copi la stat

>

in 19 Mai 2017 19:44

De ce ii criticati pe toti

>

in 19 Mai 2017 19:51

De ce ii criticati pe toti nu suntem toti la fel . Voi romani faceti mult mai multe lucruri decat tigani de pe stejarilor .

>

in 19 Mai 2017 20:01

Va sugerez sa invatati sa scrieti si abia apoi sa reveniti cu un comentariu. Aviz rromilor care lasa comentarii aici. Ce ar fi sa va luati catrafusele si sa mergeti naibii?

>

in 19 Mai 2017 21:24

Il cunosc pe tip, era mare vagabon si mistocar prin liceu, mereu o lovea si prin oras o tragea dupa el, se comporta ca si cum era catelusa lui, dar era si vina ei fiindca ii permitea, da, ii era drag observam, dar totul are o limita, plus statea si de frica lui ca o lovea constant dupa care se prefacea ca nimic nu i s-ar fi intamplat. Si cat despre ea, avea mereu gura mare, era certareata mereu, si la scoala a fost un incident, dar in fine oricat era, nu merita acea soarta oribila de acel salbatic nemilos. Pacat de familie si de cei doi copilasi nevinovati, iar cat despre mama lui, vorba aia '' Dumnezeu nu doarme '' ( si ea a lovit-o), dar nu am observat in niciun fel se articol nimic despre mama ei..? Condoleanțe familiei si sper sa se rezolve totul. :)

>

in 19 Mai 2017 21:44

politistii din jibou ar trebui schimbati din temelii ca leau permis sa faca ce vor ei si au intors spatele la toate infractiunile lor rusine sa le fie ca sunt platiti din banii oamenilor care muncesc cinstit si ar trebui protejati nu batjocura unora ca cei de pe caramidari care fac legea la ei in cartier si in jibou rusine primariei care nu face nimic in acest sens

>

in 19 Mai 2017 21:48

MUIE POLITIA DIN JIBOU HOTI, BETIVI, CORUPTI, CURVARI, JUMATATE DIN VINA O AU EI PENTRU TOT CE SE INTAMPLA IN JIBOU

>

in 19 Mai 2017 21:52

domnule cdt al politiei din jibou va rog sa va dati demisia cu tot cu subordonatii care i aveti pt ca nu sunteti in stare sa faceti nimic

Politia Jibou = TRASH >

in 19 Mai 2017 21:54

De foarte mult timp, marea majoritate a cetatenilor orasului Jibou se plang de lipsa de activitate, iar de cele mai multe ori chiar de implicarea politistilor in activitati infractionale, lucru dovedit in trecut. Tot stam si asteptam sa se ia masuri, sa se faca un audit, 2si'un sfert sa actioneze dar se pare ca asteptam degeaba ! Oricum RUSINE POLITIA JIBOU !

>

in 19 Mai 2017 22:36

domnule comandant al politiei salaj va rugam sa tineti cont side parerile noastre si sa puneti odata la punct lucrurile in jibou respectiv in aceasta zona caramidari pentru ca in curand nu vom mai putea circula pe acolo deoarece ei sunt legea in acea zona si chiar in oras din pacate subordonatii dumneavoastra sunt sub orice critica chiar nu vede nimeni lucru asta? mai avem si politie locala care stau si mananca seminte pe centru ar trebui sa ia exemplu de la colegii lor de la somes odorhei care si in iarna au confiscat o gramada de carute cu lemne ori cei din jibouerau escorte rusine acestor politisti platiti din bani publici care nu_si justifica salariile

>

in 19 Mai 2017 23:07

Parerea mea este ca politistii din oras ar trebui schimbata toti sunt corupti si-au lucrat cu ei,si-au construit case cu ei n-au nici un cuvant in fata lor .Ei sunt manevra electorala.S-au construit case fara autorizatie de constructie s-au racordat la reteaua de curent apa ma intreb cum ????din moment ce nu ai autorizatie ???Chiar nimeni n-a vazut treaba asta ????domnilor de la primarie ????domnilor de la politie ???? Nu poti trece de ei pe strada te scuipa dau in masini Pentru ei nu sunt legi ?Daca politia -si facea treaba nu se inmulteau asa.Au venit din toate partile nimeni nu i-a luat la rost ai domiciliu stabil in oras ? Ai flotant ?Stiti unde se-nmultesc tiganii?Unde-i conducerea slaba !!!Oare chair a trebuit sa moara cineva sa ne trezim la realitate ???Oameni buni acum a murit aceasta biata fata !!!!Maine pot fi copiii nostri sau copiii domnilor politisti numai ca ei au doua masini si se pot apara dar acest biet om nu si-a putut apara fica.

>

in 19 Mai 2017 23:20

Ce se mai stie de nemernic? Sunt curioasa cati ani de puscarie va face....sper ca toata viata deoarece si el a distrus una!!!!

>

in 19 Mai 2017 23:20

politistii din jibou mana in mana cu tiganii si infractorii

>

in 19 Mai 2017 23:26

Ce se mai stie de nemernic? Sunt curioasa cati ani de puscarie va face....sper ca toata viata deoarece si el a distrus una!!!!

rasismul>

in 20 Mai 2017 1:01

mai oamenilor de ce judecati asa caci sant indieni analfabeti si le ziceti muie hai sa ne uitam fiecare in ograda noastracaci mai multe crime fac romanii zide zi arata cum isi omoara mama violeaza bunica fute pe sorasa fute pe masa si ieu si muie romanii dar nu se judeca asa fiti mai cumpatati la vorbe caci sant romani analfabeti cu duiumu eu am terminat o facultate dar nu ma laud si nui fac pe romani analfabeti treaba fiecaruia dupa cum vrea sa-si faca viitorul

>

in 20 Mai 2017 2:17

suni la ambulanta la 21:37 si ajunge la 21:38?!?!? o fost asa rapida????!!!

>

in 20 Mai 2017 7:39

Nici vorba a venit dupa 10-15minute..iar victima nu e tiganca.

>

in 20 Mai 2017 8:02

Rusine pol orasului Jibou..de iti fura tigani din gradina iti zice trebe sa ai paguba de 200de lei...nu le face nimic.de treci pe str stejarilor toti tigani afara is in drum...te injura arunca cu pietre pol nu le face nimic....in ce oras frm traim..

>

in 20 Mai 2017 8:15

FRATILOR CE SE-NTAMPLA-N ORASUL ASTA-I O TIGANIME LA PROPRIU SI LA FIGURAT N-AI UNDE SA SCOTI UN COPIL IN ORASUL ASTA INFECT SI TENTATIVELE SPATII DE JOACA-S INFECTATE SI VANDALIZATE DE TIGANI,EI AU DREPTUL SI CU CARUTELE PRIN CENTRU,FAC PARIU CA DACA S-AR RATACI UN BIET OM DE LA TARA CU CARUTA PRIN CENTRA SIGUR AR IESI UN MILITIAN DE UNDEVA,ORASUL P...

>

in 20 Mai 2017 12:29

Daca politia isi facea datoria ,poate nu se intampla tragedia.Aceasta fam.traieste sub amenitare cu crima si au fost si batuti inclusiv bebelusul fara sa i se faca nimik cu toate ca familia a apelat politia.

>

in 20 Mai 2017 13:00

Ce judecati tigani si voi ce faceti o luvati la muie romani vuitativa la voi ce faceti va uitati la stiri numai cu romani crime viol judecativa pe voi ba merje copii la produs si ce scola copii sunt in baruri si droguri tigari sunteti mai rau ca tigani prostilor

>

in 20 Mai 2017 13:00

Ce judecati tigani si voi ce faceti o luvati la muie romani vuitativa la voi ce faceti va uitati la stiri numai cu romani crime viol judecativa pe voi ba merje copii la produs si ce scola copii sunt in baruri si droguri tigari sunteti mai rau ca tigani prostilor

>

in 20 Mai 2017 13:11

Hei nu ii mai judecati pe tigani ...eu sunt romanca, dar nu ii judec pe toti pt unu..nu uitati ca si pe noi romani ne judeca cei din strainatate ..dar nu suntem la fel. Ii denigrati pe toti pt unu? Sunt tigani care lucreaza cinstit si isi castiga painea...nu mai acuzati atat ...fapta e consumata ..daca injurati si toate cele ..nu ajuta cu nimic

Nu vă lăsați, așa de ușor.>

in 20 Mai 2017 16:09

Nu vă lăsați așa de ușor,

>

in 20 Mai 2017 16:54

Politisti hoti de motorina si camatari , totul in jibou muieeeeeeeeee

>

in 20 Mai 2017 17:13

Muie la romani care judeca pe tigani munciti tota viata si naveti nimic mirositi numai a plitisala tiganul ie destept voi lucrati pentru iei cinei prostul iei sau voi tigani sunt mai dulci

>

in 20 Mai 2017 17:13

Muie la romani care judeca pe tigani munciti tota viata si naveti nimic mirositi numai a plitisala tiganul ie destept voi lucrati pentru iei cinei prostul iei sau voi tigani sunt mai dulci

>

in 20 Mai 2017 17:13

Muie la romani care judeca pe tigani munciti tota viata si naveti nimic mirositi numai a plitisala tiganul ie destept voi lucrati pentru iei cinei prostul iei sau voi tigani sunt mai dulci

>

in 20 Mai 2017 19:40

La cum.scrii sigur esti o cioara

Pt toti romanii nesimtiti>

in 20 Mai 2017 21:29

Toți cei care au scris comentarii rautacioase ar trebui sa dati dovada de educatie si cel putin bun simt daca tot ziceti de tigani . Din cele de mai sus se dovedeste ca unii sunteti mai needucati decat ei . Daca unul greseste asta nu

>

in 20 Mai 2017 21:31

Asta e un kakat cu ochi.el si toata familia lui.

>

in 20 Mai 2017 23:20

Sunt multe curve romance care s-au combinat cu tigani fiindca altcineva nu le mai vroiau.Probabil astea le iau apararea ciorilor in comentariile de mai sus.

>

in 21 Mai 2017 0:52

Ce

>

in 21 Mai 2017 0:59

Pt 23:20 nu i vorba de ...era o fetita care nu a avut sprijinul familiei,a avut ghinionul să se nască intr o familie

>

in 21 Mai 2017 0:59

Pt 23:20 nu i vorba de ...era o fetita care nu a avut sprijinul familiei,a avut ghinionul să se nască intr o familie

>

in 21 Mai 2017 2:47

ar trebuie sa ne unim toti si sa ii scoatem din oras jegurile astea

>

in 21 Mai 2017 12:42

Criminalul ăsta ţ

>

in 21 Mai 2017 17:32

Daca io trebuit pula de tigan

>

in 21 Mai 2017 17:34

Nu mai judecati tigani crestetiva copii sa nu mai ubla dupa tigani ca tigani sunt forte dulci in pula si in pizda

>

in 21 Mai 2017 17:36

Nu mai faceti tigani ciori gaini alibi si plitisite

luru la domciliu>

in 21 Mai 2017 20:01

Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

IN INDIA CU TIGANII!>

in 27 Mai 2017 10:17

IN INDIA CU VOI,JEGOSILOR!

>

in 31 Mai 2017 23:00

Inchisoare pe viata merita agresorul

>

in 14 Iunie 2017 17:13

Ce se mai stie de nenorocit? La bagat sau nu in puscarie?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.