SondajRSS Feed

Farmecul semineului rustic într-o casa de vacanta la munte

16 Aprilie 2018

O vacanta la munte poate fi solutia perfecta împotriva oboselii si a agitatiei din oras. Iar cel mai bun lucru este ca te poti bucura de ea indiferent de anotimp. Daca te-ai saturat sa cauti de fiecare data pensiunea sau hotelul cel mai bun, poate ca este momentul sa te gândesti sa îti cumperi propria casa de vacanta la munte. Pe care sa o amenajezi tu apoi cum vrei tu. Cu un semineu rustic, cu poze si amintirile tale din vacante, într-un stil vânatoresc sau modern.
În plus, o astfel de investitie poate fi transformata într-o afacere sau poate reprezenta, în viitor, refugiul tau dupa vremea pensionarii.
Casele de la munte trebuie sa fie construite pentru a izola eficient si a oferi senzatia de camin calduros si primitor, chiar si atunci când afara sunt minus 20 de grade si ninge ca în povesti. În completarea acestei stari, decoratiunile subliniaza stilul rustic, în care domnesc lemnul si piatra, într-o paleta de culori specifica nuantelor pamântului.
Semnatura caselor de munte este semineul, cu un rol utilitar important, dar si estetic. Poti aseza deasupra lui lumânari sau obiecte vintage, care sa întregeasca ambianta. Podeaua este de obicei din lemn, dând impresia de vechime, acoperita fie de covoare orientale, mari, fie cu blanuri integrale de animale.
Si unde se potriveste mai bine un semineu pe lemne rustic, daca nu în interioarele caselor de vacanta de la munte.
Din punct de vedere arhitectural, aceste seminee rustice sunt decorate cu elemente naturale precum caramida, piatra, calcar sau lemn, iar micile detalii sunt cele care personalizeaza fiecare semineu în parte. Acestea sunt de obicei construite cu spatele la zid, iar dimensiunile lor sunt considerabile, în functie de cât de mare este locuinta respectiva. Finisajul acestora trebuie ales cu atentie, mai ales daca vreti ca aspectul materialelor sa ramâna la fel pentru o lunga perioada. De aceea, piatra decorativa este una dintre cele mai bune solutii în ceea ce prive

Farmecul semineului rustic într-o casa de vacanta la munte
ste aspectul exterior al semineului rustic, dar combinatiile pot fi numeroase. Si în cazul acestor seminee, puterea de încalzire este determinata de suprafata care trebuie încalzita, un rol important în aceasta privinta având-ul alegerea potrivita a focarului.
Mai poti opta apoi pentru canapele din piele, în nuante de ocru sau roscate, si decoreaza peretii cu accesorii masive sau, pentru un look transant, chiar animale împaiate.
Daca te gândesti sa faci aceste demersuri, intereseaza-te si cine poate garanta pentru calitatea semineului ales. De exemplu, daca alegi sa lucrezi cu echipa de experti în seminee de la Sibiu, ai parte gratuit de consilierea necesara. Ei participa frecvent la cursuri de specializare, iar experienta de peste 15 ani si recomandarile sutelor de clienti, i-au facut sa fie de o mare încredere.
Daca intri la ei pe site, www.semineesibiu.ro, poti sa vezi ce modele de seminee au mai construit pâna acum. Poti sa-ti alegi din gama larga de produse, fie un focar închis sau deschis, fie un termosemineu, biosemineu, soba semineu, semineu pe gaz, dar si diverse accesorii. Daca nu esti beneficiarul unui cos de fum, poti alege unul tot de la ei. Lucreaza cu producatori de renume si de maxima încredere.
Daca nu ai încredere în alegerile pe care ai vrea sa le faci, contacteaza-i chiar acum. Consilierea este gratuita atât înainte cât si dupa montarea lui, iar semineul ales va ajuge gratuit si în siguranta pâna la usa ta.
Seminee Sibiu - Calitatea caldurii în forma si culoare.

 

Vizualizari 683
Comentarii articol

>

in 16 Aprilie 2018 16:04

Măi anonimule cât ai primit pentru reclama mascată?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.