Fapte, nu vorbe

33
2234

 

Fapte, nu vorbe

Salajul are in Liviu Balint, de mai bine de doi ani, la conducerea Ambulantei un om care da adevarata valoare principiului ca Ambulanta inseamna viata salajenilor aflati in dificultate. 
S-au cumparat ambulante noi, iar flota de 29 de masini ale Ambulantei din Salaj a fost pusa la punct si echipata, inclusiv cu un incubator mobil pentru nou nascuti.
Sediul Ambulantei din Zalau a fost complet reabilitat. Acum se lucreaza in conditii care ridica si standardele pentru personalul operativ.
Substatiile Ambulantei din Jibou, Cehu Silvaniei si Crasna au fost modernizate.
Nu ne oprim, luptam in continuare pentru viata salajenilor, prin fapte. De promisiuni care nu se mai realizeaza ne-am saturat cu totii. 
Votati oameni care lupta cu adevarat pentru Salaj!

Comandat de Partidul Miscarea Populara Filiala Salaj

Realizat de Graiul Salajului, C.U.I. 11160002, Tiraj 1

 

stop_coloana

 

 

COMENTARII

  1. Mai oameni buni,tipul acesta s-a nascut acum doi ani ? Numai de atunci face fapte marete ? Ce fapte a avut inainte ? E din salaj? dar ce fapte marete va face dupa ce va pleca de acolo ? Nu in Parlament. Undeeee? De unde a venit .

  2. Felicitari ! Un motiv in plus sa ramai la ambulanta ca se pare ca te pricepi. Ar fi pacat sa pleci in parlament si ambulanta sa piarda un asemenea manager. Ce s-ar alege de ambulanta Zalaului ???

  3. Lumea este rea intenteonata. In sfirsit dupa ani de zile dupa 20 de ani avem sansa sa ducem un profesionist deducat in parlament. Spre deosebire de altii( stim bine noi cine) faptele vorbesc. As adauga foarte pe scurt: Renovare sediu ambulanta, fatade intrare iesire- standard european. Reforma interna in partid-epurarile dela locale. Si lista ar putea sa continuie.un om cum se cade. Un om pentru noi toti, pentru salajeni. Votam liviu balint!

  4. Cum dracu ne pricopsim noi cu toti prosti,baca mai vin si cu pretentii sa ne conduca.Parca a ramas tara asta fara valori si ii asteptam pe toti seralisti si intirziati sa fie infruntea noastra.

  5. Da voi astia care in 26 de ani at-ti promis fapte marete ce a-ti facut pentru Salaj? asa cum spuneti voi, omul asta a facut ceva a investit, a dat viata unor institutii moarte , putregaite, unde au fost oamenii vostrii PSD si PNL sau a-ti uitat.in ziarul de maine scrieti reaqlizarile voastre din institutiile publice.Trufandale angajate , lichiori ale lui Bacus,analfabeti si multi altii. ma abtin sa mai enumar.

  6. Dar de disparitia flotei navale si a flotei feroviare cine raspunde. Aveti ca si comducator de partid un monstru cu o gandire sadica. Pentru traducere acel individ,Basescu ,a zambit si hahait cand a taiat salariile si pensiile. A creat o criza care nu a existat doar pentru a aloca banii din taieri salariale ,lui Udrea ,pentru a putea fura mai usor deoarece acesti bani erau controlati tot de oameni lor.

  7. OPREAla numit la salvare fara concurs ca si pe POP MIRCEA director de nota 2 tot politic al P S D uluila as sociala dar macar acuma asta vinde lemne din composesoratul DRAGU cu alt excroc din CLUJ CARE SE INBOGATESC PROFITIND DE NESTIINTA OAMENILOR SI AU LUAT GIP 4;4 SI AU PUS SALARII O DUC BINE PE BANII OAMENILOR SARACI DAR NU PROSTI

  8. OPREAla numit la salvare fara concurs ca si pe POP MIRCEA director de nota 2 tot politic al P S D uluila as sociala dar macar acuma asta vinde lemne din composesoratul DRAGU cu alt excroc din CLUJ CARE SE INBOGATESC PROFITIND DE NESTIINTA OAMENILOR SI AU LUAT GIP 4;4 SI AU PUS SALARII O DUC BINE PE BANII OAMENILOR SARACI DAR NU PROSTI

  9. Felicitari pentru tot domnule Como. Renovare, centralizare ambulamta. Perspective de deschidere de noi filiale si substatii. Reforma in partid- vedeti epurarile de. Dupa locale. A inpus un mod de conducere in folosul oamenilor si nu a barosanilor( cum au facut stim noi cine) . Nu degeaba la jibou ne oficial este sustinut si de GHIURCO , pt ca jiboanii au nevoie de oameni CONPETENTI! . Cine al critica al critica de ciuda si al crituca aia ce fug de lucru, pt ca domnul balint nu tolereaza capusatul si trantovitul. Faceti dreotate, stergeti pe jos cu ei luptati pt salaj si salajeni luptati pentru romania. NU PALAVRAGERILOR SI DA FAPTELOR. DA PT LIVIU BALINT IN PARLAMENT!! V-A SUSTINEM SI VOTAM COMO!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.