Fapte, NU Vorbe

1
150

Chiar daca solicitarile consilierilor PNL Zalau sunt facute în scop electoral, pentru corecta informare a cetatenilor facem urmatoarele precizari:

Conducerea Primariei Municipiului Zalau finanteaza activitatea sportiva, ca toate celelalte proiecte pe care le gestioneaza, cu respectarea stricta a legislatiei în vigoare.

Apreciem ca în acest moment este potrivit sa ne abtinem de la emiterea unor pareri privind gestionarea resurselor financiare de catre conducerea ACS Volei Municipal Zalau (club privat), pâna la finalizarea cercetarilor facute de institutiile abilitate în speta amintita.

Amintim consilierilor locali PNL ca în urma controalelor efectuate de Curtea de Conturi avem de recuperat suma de 113.140 lei, suma ce reprezinta finantarea din anul 2015 a Clubului de Volei, an în care liberalii conduceau Primaria Municipiului Zalau.

Domnilor consilieri, cereti guvernului PNL sa nu mai blocheze proiectele noastre, proiecte importante pentru dezvoltarea municipiului Zalau.

Iata câteva:
varianta de ocolire a Municipiului Zalau
reabilitarea Platoului de Marmura
pietonizarea str. Unirii
reabilitare DJ 191C – str. T. Vladimirescu, str. Porolissum, str. Bujorilor, str. Moigradului, str. Cetatii
amenajarea de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate, etapa II
modernizarea si extinderea iluminatului public, etapa II.

Mai important decât aceste dispute politice pe care voi le generati sunt lucrurile utile pentru comunitate, iar ceea ce noi am reusit pâna acum în dezvoltarea orasului si proiectele promovate în acest sens înseamna Fapte, Nu Vorbe!

Conducerea Primariei Municipiului Zalau

Publicitate

1 COMMENT

  1. Dar cum ramane cu semafoarele inteligente si radarele fixe in oras?banii sau dus…ele sunt sunt o paguba incontinuare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here