SondajRSS Feed

Falsificatorul "de profesie" Catalin Catrinoiu a facut adrese false catre institutii si in numele Cabinetului de avocatura Mircea Popovici

22 Martie 2019

Lider al gruparii de falsi inspectori ANI care au pacalit Salajul, Catrinoiu a fost arestat saptamana trecuta pentru scrisori falsificate, facute in numele magistratilor salajeni

Catrinoiu Catalin Petrisor, arestat zilele trecute, si-a facut faima de escroc cu scrisoarea falsificata in numele judecatoarei salajene Maria Stef folostia intr-un scandal mediatic de Antena 3 si cu gasca de falsi inspectori de integritate cu care a extorcat peste 20 de primarii din Salaj.
Aflam acum ca a falsificat si emailul oficial al cunoscutului Cabinet de Avocatura Mircea Popovici, din Zalau, si a folosit stampita, antetul societatii si o semntura falsa pentru fabricarea unor scrisori care au ajuns la mai multe institutii publice. Catrinoiu trimitea in numele avocatului Mircea popovici mesaje in care erau mentionati unii judecatori, procurori si politisti.
Catrinoiu a fost demascat, retinut si arestat preventiv la data de 14 martie, pentru falsurile comise in numele mai multor procurori, judecatori, politisti si avocati din Salaj. La data de 20 martie, Tribunalul Cluj i-a respins contestatia la masura arestarii.
Avocatul Mircea Popovici ne dezvaluie toata patania cu Catrinoiu Catalin Petrisor.
Prima plangere facuta impotriva lui Catrinoiu Catalin Petrisor a fost facuta de avocatul Mircea Popovici in anul 2016, cand Catrinoiu era anchetat in cazul extorcarii celor 23 de primarii din Salaj.
"Cand dosarul se afla in faza de urmarire penala la Parchetul Tribunalului Salaj, procurori de caz fiind Brandea si Craciun, inculpatul Catrinoiu Catalin, care iI coordona pe toti inculpatii din dosar, care erau acuzati in principal de faptul ca s-au prezentat la 23 de primarii din Salaj, lasand impresia sau creand convingerea ca sunt inspectori ai ANI, a fost nemultumit de faptul ca o parte dintre inculpati au devoalat modul in care Catrinoiu i-a instruit sa procedeze in discutiile cu reprezentantii primariilor, pentru ca acestia se considerau nev

Falsificatorul "de profesie" Catalin Catrinoiu  a facut adrese false catre institutii si in numele Cabinetului de avocatura Mircea Popovici
inovati.
In mod ciudat, atitudinea de nemultumire a lui Catrinoiu a coincis cu o incercare de spargere de email al firmei de avocatura Mircea Popovici, cu fabricarea unor conturi false de email al cabinetului nostru de avocatura, cat si cu intocmirea si trimiterea unor adrese false catre instantele de judecata, parchete de pe teritoriul judetului Salaj si catre organele de politie, adrese care s-au dovedit a fi false si la intocmirea carora cel care le-a redactat a folosit antetul cabinetului de avocatura Mircea Popovici, stampila cabinetului si semnatura unui avocat colaborator, alta decat cea a avocatului Mircea Popovici, care au fost copiate prin fotocopiere din dosarul Tribunalului Salaj nr. 2326/84/2016.
Singura persoana care a cerut si a obtinut copia memoriului existent in aceast dosar si de pe care au fost copiate cele trei elemente folosite la confectionarea adreselor false era Catrinoiu Catalin Petrisor", explica avocatul Mircea Popovici.
Este vorba de memoriul prin care avocatul Mircea Popovici cerea sa se constate ca cei doi clienti ai sai in dosarul falsilor inspectori de integritate au actionat de buna credinta si sunt nevinovati.
In plangerile false facute de Catrinoiu erau mentionati unii judecatori, procurori si politisti, care si-au insusit plangerea penala facuta de catre Cabinetul de Avocatura Mircea Popovici. In cele din urma, autorul faptelor a fost identificat, retinut preventiv si arestat. Cercetarile continua in dosarul inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj.

Vizualizari 4294
Comentarii articol (9)

>

in 22 Martie 2019 8:11

Cred ca acest Popovici nu prea are clienti si isi cam face reclama.

>

in 22 Martie 2019 9:14

DUPA CE A FUTUT TOATE INSTITUTIILE PUBLICE DIN TARA, MAGISTRATII NOSTRI L-AU ELIBERAT, SA-I POATA FUTE IN CONTINUARE. BINE CA L-ATI TINUT PE DAN RADU IN PUSCARIE DOI ANI. TARA DE CACAT.

>

in 22 Martie 2019 12:40

Acest avocat nu prea are clienti dupa cum se vede de isi face atata reclama,despre Popovici vorbesc.

>

in 22 Martie 2019 16:34

Dar,oare ce procent a pretins și primit avocatul combinagiu cu vechime prin tirg????

>

in 22 Martie 2019 16:35

Zici ca Dan Radu a stat fara vina in puscarie?Saracul me este mila de el si de alti infractori care si zic oameni de afaceri.Ei nu suporta detentia,va da ti seama?

>

in 23 Martie 2019 19:06

Stanca cum si a Rez teren de casa pe numele socrului !titlurile de proprietate eliberate stie El cum si de ce .... Lucian Baican si Dan Radu au trebuit sa plateasca nu adevaratii porci deghizati in oameni cinstiti

>

in 25 Martie 2019 12:32

Toti sunt de vina acolo .... mai multi EMA nu ? Seful care a murit Coloceanu sau cum il Chema,nu ?

>

in 25 Martie 2019 20:41

Ala este cel mai infect si mai oprtunist om din cati am cunoscut, un mare mare nesimtit bolnav psihic de - a dreptul , de o ura inimaginabil de descris, de o invidie astronomica si de o perversitate greu de descris ... de - a dreptul periculos! Locul lui este dupa gratii intr - un spital psihiatric!

>

in 25 Martie 2019 20:48

Si se prezinta in mielul de pasti !mai repede sau mai tarziu vei plati hotiile tale ... oricum nici acum nu ti este bine la ce viata de cacat duci , iar blestemele celor ce iai nedreptatit vor cadea din pacate pe copiii tai ghinionisti cu un asa tata !si chiar daca ai pe numele socrului un teren tot ti - l vor putea lua ! Informeaza- te Muie !!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.