SondajRSS Feed

Factorul N este 1,36 si determina care sunt soferii cu risc ridicat cand vine vorba de plata politei RCA

11 August 2017

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat miercuri valoarea Factorului N, stabilita de Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România (BAAR). Aceasta este de 1,36. Factorului N urmareste determinarea nivelului pâna la care clientii sunt considerati cu risc scazut, mediu sau ridicat. Daca Factorul N adaugat tarifului de referinta este o limita maximala pâna la care ne putem raporta, ceea ce depaseste aceasta limita - prin ofertele transmise de catre asiguratori - reprezinta clientii cu risc ridicat. Iar clientii cu risc ridicat vor fi orientati automat catre BAAR, în momentul în care primesc trei oferte peste tariful de referinta plu

Factorul N este 1,36 si determina  care sunt soferii cu risc ridicat  cand vine vorba de plata politei RCA
s Factorul N, precizeaza ASF. BAAR va stabili modul în care acesti soferi vor fi preluati în asigurare. BAAR va determina prima de asigurare pentru asiguratii cu risc ridicat prin înmultirea factorului N cu tariful de referinta.

Vizualizari 1520
Comentarii articol

>

in 11 August 2017 7:34

Acum am inteles nu stiam de ce nu-mi iese si-mi da cu virgula !

>

in 11 August 2017 8:35

Mama lor dr hoti!!!!!!!Astia trebuie spanzurati nu

>

in 11 August 2017 13:00

N-am inteles nimic, cine-i N si cine-i BAAR. Aaaa uitasem ca traiesc in Romanica platim ca in vest, mancam gunoaiele din vest desigur si autoritarile ne asigura ca-s bune, sa creada gogu ca la noi nu sunt oua cu insecticid, mai ales ca de aici a fost dus.

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 11 August 2017 18:20

Va oferim urgent munca online acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 12 August 2017 15:08

in occident daca se face asigurare casco nu mai este nevoie de asigurare obligatorie. de ce in ro.nu se poate asa ceva????chear este o sursa de a fura bani cetateanului??NU AJUNG celelalte tacxe???????

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.