SondajRSS Feed

Locuri de munca in plus la Horoatu Crasnei

Fabrica de sapun se extinde

11 Ianuarie 2017

Nicole Sabau din Cizer a avut laudabila initiativa de a deschide o mica fabrica de sapunuri si alifii în Horoatu Crasnei. A creat astfel 40 de joburi pentru oamenii locului. Cum fabrica se afla chiar în mijlocul satului, uneori producea mirosuri neplacute în jur, prin arderea resturilor animale aduse de la diferite abatoare din tara. Ca sa împace si capra si varza, adica sa tempereze nemultumirile cetatenilor, dar sa nu închida nici fabrica, primarul Florian Sur i-a oferit lui Nicolae Sabau un teren prin concesionare în afara satului, între Horoat si Seredei. Zis si facut. Daca fabrica de sapunuri tot a lucrat pe profit, Nicolae Sabau s-a gândit sa o extinda. Asa se face ca SC Ortos Prod SRL, al carei patron este Nicolae Sabau, va construi în curând o noua hala pentru prelucrarea gra

Fabrica de sapun se extinde
simii vegetale si animale. 

Primarul Florian Sur este bucuros pentru aceasta initiativa, mai ales pentru faptul ca se creeaza înca 40 de noi locuri de munca pentru locuitorii Horoatului si ai satelor din jur. "E binevenita initiativa SC Ortos Prod SRL, mai ales ca zona noastra este într-o acuta criza de locuri de munca", a spus primarul de Horoat.

 

 

Vizualizari 4666
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2017 5:35

felicitari!

>

in 11 Ianuarie 2017 8:36

felicitari si la primar, caci de aceea au ajuns in functii sa se gandeasca la "comunitate"

>

in 11 Ianuarie 2017 8:45

Acolo se pot incalzi tiganii.

>

in 11 Ianuarie 2017 9:41

Felicitari, mai sunt si primari ce gandesc, buna initiativa

>

in 11 Ianuarie 2017 10:12

Cat de incantati sunt cei care locuiesc in apropierea actualei fabricute? poluare la greu! aceleasi promisiuni /schimbarea locatiei/ vor fi si peste 2 ani...

>

in 11 Ianuarie 2017 11:01

Oameni buni nu fiti rai faptul ca sunt investitii in zona e un lucru foarte bun ..locuri de munca ..valoarea tuturor caselor, terenurilor creste ,cel mai important lucru ar fi ca impozitele si taxele sa fie in favoarea Primariei Horoatul Crasnei pentru ca localnicii suporta si mirosul..!!

>

in 11 Ianuarie 2017 11:01

Oameni buni nu fiti rai faptul ca sunt investitii in zona e un lucru foarte bun ..locuri de munca ..valoarea tuturor caselor, terenurilor creste ,cel mai important lucru ar fi ca impozitele si taxele sa fie in favoarea Primariei Horoatul Crasnei pentru ca localnicii suporta si mirosul..!!

>

in 11 Ianuarie 2017 11:12

A fost binevenită ideea lui de a creea locuri de muncă unor oameni, dar e şi mai bună ideea de a se muta c

>

in 11 Ianuarie 2017 11:20

Se extinde,nu se inchide fabrica din sat,deci mirosul ramane!Intradevar felicitari,e un rezultat remarcabil,miros si funingini!Oare protectia mediului ce face?

>

in 11 Ianuarie 2017 12:27

FELICITARI!!!!

>

in 11 Ianuarie 2017 12:29

Bravo!

>

in 11 Ianuarie 2017 12:31

Domnu Sabau este un om nemaipomenit un om bun si Bunul Dumnezeu sa i dea sanatate si putere ptr toate!!!!

>

in 11 Ianuarie 2017 13:08

Bravo Sabau!

>

in 11 Ianuarie 2017 15:09

Oare celor din capătul Horoatului spre Seredei, le sur

>

in 11 Ianuarie 2017 15:51

La Horoatu Crasnei se pune intrebarea "care este adevarata fata a primasului"cea de acum sau cea din campania electorala cand a castigat alegerile cu sloganul ca inchide fabrica de sapun daca ajunge primar.De ce nu spune ca nu a vrut sa dea drumul la lucrarile de estindere a fabricii pana la interventia locuitorilor la sedinta deConsiliu local.Asta dovedeste adevarata fata de pesedist mincinos.

>

in 11 Ianuarie 2017 15:55

Primarul are doar de castigat daca in zona sunt puncte de interes!

>

in 11 Ianuarie 2017 17:27

Eeee.D-aia nu ingheata Crasna nici la minus 20 de grade. Beti frate apa de la robinet si-o sa faceti clabuci prin cur !!!.

>

in 11 Ianuarie 2017 19:29

ar trebui inchisa de tot nu sa se extinda nu puneti botul ase repede voi stiti de cand se tot vorbeste ca se muta de cel putin 5 anisi nici nu se vamutacel putin 5ani pentru ca se tot construeste mai sant afara inca 4cazane de 1500 litri care asteapta sa intre inauntru pentru productieiar cu mirosul ar trebui sa vina de la protectia mediului salocuiasca aici ca aici toti vecinii sant platitii cu bani sa nu faca reclamatii si primaria nu castiga nimic ca aici este punct de lucru si toateimpozitele le plateste in zalau aici e politica ca sponsorizeaza echipa de fotbal si mai da un ban cand sant zilele satului.pana si in crasna la primarie ajunge mirosul dar in sat ce ziceti voi cei care scrieti ca este un benificiu pentru sat sa veniti voi sa locuiti aici vara cand va puneti sa mancati sa va vina mirosul de mortaciuni sa va vad mai aveti pofta de mancare sau sa puneti hainele la uscat sau legume in gradina sa vedeti cum se punefuninginea pe ele si are cel putin 10 caini de nici nu poti trece seara pe drum de ei da multumim frumos pentru informatie.

>

in 11 Ianuarie 2017 19:48

Ce frumos...Se extinde...E!...Se extinde, dar pe locuitorii din vecinatatea fabricii ii imbolnaveste! Nu si-ar dori niciunul din cei care lauda initiativa sa locuiasca aproape de acest crematoriu. Cred ca la Auschwitz mirosea muuult mai frumos decat PUTE in vecinatatea sapunariei. Ce folos ca a creat locuri de munca, atata timp cat cei care lucreaza acolo nu sunt protejati. Mi-as dori sa-i vad pe acesti angajati peste ani, sanatosi, dar tare mi-e ca majoritatea din ei vor fi prin spitale, sau mult, mult mai rau, daca ma gandesc la mediul in care lucreaza. Cate despre mediu, ce sa zic, dunt MITUITI, ca latfel nu vad cum nu fac nimic la reclamatiile care s-au facut cu nemiluita. Asa ca "felicitari" patronului, pe vare voi il numiti "domn".

>

in 11 Ianuarie 2017 20:53

Putina invidie si rautate :))

>

in 11 Ianuarie 2017 21:16

Cred ca si nr. masinii lui , spune totul : AER !

>

in 12 Ianuarie 2017 14:55

Nu e deloc invidie si rautate, ci e purul adevar. Cei de la mediu sunt mituiti, ca sapunarul are muuuulti bani, da din pacate sanatatea noastra nu o poate el plati, sa aiba multe miliarde. Da "binele" facut horotanilor i s-a intoarce lui cu carul, ca doar nu ramane nimic nerasplatit si atunci, cand o sa se gandeasca de unde i se trage(ca doar nu va fi scutit nici el, ca sta destul in acel mediu curat-murdar), o sa vrea el sa plateasca cu bani, da nu o sa mai poata.Sa fie convins ca sanatatea nu se poate cumpara,orisic

>

in 13 Ianuarie 2017 0:05

Cat de naivi puteti sa fiti cei care il felicitati pe primar si pe acest domn Sabau!Va otraviti copiii cu mirosul de la fabrica!Funingile se depun pe fructe,legume,etc...pacat ca inca la noi merge mita si nu se face nimic!

>

in 14 Ianuarie 2017 20:40

Stimate domn primar, stimate domn Sabau, Prin acest articol nu va puteti asuma Cununa de Lauri". Ar fi fost valabil in urma cu doi, trei ani cand ne vorbeati si promiteati amandoi ca dispare putoarea,mizeria si murdaria din toate punctele de vedere. Nu a fost asa. Am avut incredere cu totii in dumneavoastra. Plange natura, plang satenii chear daca nu doriti sa-i auziti. Pacat de Horoatu Crasnei. Natura se razbuna intotdeauna.

>

in 15 Ianuarie 2017 11:44

In orice exista avantaje si dezavantaje.Prin faptul ca lucrurile se misca inspre partea pozitiva se vede intentia de bine.Accelerarea mersului actual va face ca in scurt timp sa ramana doar avantajele, adica dezvoltarea economica a zonei , protejand mediul,implicit oamenii. Vrea se schimba , azi nu e ca ieri , ,maine nu va fi ca azi.Locuri de munca in zona? Pentru cine?Stau locuri de munca neocupate de ani de zile in toata zona Bazinului Crasna , a intregului judet si a tarii. Pe nimeni nu mai intereseaza aproape nimic iar pe putinii care mai tin flacara de veghe aprinsa ii lovim din toate partile: pe angajati , pe angajatori ...

>

in 15 Ianuarie 2017 11:52

Am lucrat acolo de ceva timp si acuma is in starinatate.Ma gandesc sa ma intorc la fabrica de sapun.Nici aici nu-s toate asa cum se crede.Si aici sunt mirosuri,zgomote si alte bruiaje.Mi-au spus colegii de acolo ca acuma e mai modern,mai protejat ca si cand am lucrat eu.Daca as primi 500 euro as veni si as semna contract pe 10 ani daca vrea patronul,dl Nicu cum ii spun eu.

>

in 15 Ianuarie 2017 19:35

Cel care ai lucrat la sapunar> cred si eu c-ai veni pentru 500 euro, dar intreaba-i pe angajatii de azi cat iau, pentru otravirea corpului lor in acea "fabrica". Nici in 20 de ani n-or primi 500 euro...Asa ca, spor la intoarcerea la vechiul loc de munca...

>

in 15 Ianuarie 2017 19:37

Ce-i mai modern? Viermii care misuna in butoaie? "Jumarile" cu care se face foc sa economiseasca lemne zgarcitul? Mirosurile sunt "moderne" Sau ce?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.