SondajRSS Feed

 

Urmeaza montarea statuii lui Mihai Viteazul

Exclusiv: Primaria Zalau monteaza trei fantani arteziene pe Bulevadul Mihai Viteazul

25 Iulie 2019

Primaria Zalau pregateste cetatenilor o supriza extraodinar de frumoasa. O firma specializata va monta o insiruire de trei fantani arteziene pe bulevard in zona Scala, dotate cu lumini led colorate. Tot in zona Scala, Primaria Zalau urmeaza sa monteze statuia lui Mihai Vitazul, iar odata cu finalizarea lucrarilor la cinematograf, zona Scala va devenii una dintre cele mai frumoase si atractive din municipiu. 

Cel responsabil de toata amenajarea peisagistica, omul care a gandit acest "puzzle" din zona Scala este viceprimarul Teodor Balajel.
Vicele Balajel ne-a oferit toate detaliile despre acest frumos proiect care va schimba radical imaginea Municipiului Zalau.
"In amenajarile peisagistice intotdeauna un luciu de apa, o fantana arteziana sau o insiruire de fantani aduce un plus de frumusete si bucura ochiul. Sigur ca am vazut astfel de lucruri realizate in tara si mai ales afara. Am considerat ca in zona Scala este cea mai ofertanta zona in care sa realizam o insiruire de fantani arteziene. Astfel vom amplasa aceste fantani in scoarul de pe Bulevardul Mihai Viteazul din zona Scala unde vom realiza trei fantani arteziene. Doua in forma dreptunghiulara cu dimensiunile de 4x8 metri, iar intre aceste fantani se va insera o fantana in forma circulara cu diametrul de 4 metri. Aceste fantani vor fi montate cu spoturi de lumini, iar din simularile prezentate de constructor reiese ca va fi o comb

Exclusiv: Primaria Zalau monteaza trei fantani arteziene pe Bulevadul Mihai Viteazul
inatie reusita de apa, lumina si culoare. Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 25.000 euro si speram sa bucure cetatenii orasului. Stim ce lucruri se pot realiza cu acesti bani, dar am considerat ca orasul nostru are nevoie de ceva deosebit. Vreau sa transmit ca in zona Scala pana la finalizarea Cinematografului Scala la care se lucreaza in prezent, se vor face si alte lcurari cum ar fi: anvelopare bloc Scala, amenajare zona cuprinsa intre str. Simion Barnutiu si Bulevardul Mihai Viteazul, amplasare in zona statuia domnitorului Mihai Viteazul. Aceasta statuie va fi amplasata in fata Cinematografului Scala, iar tot in aceasta zona se va reamenaja valea Zalaului si suprafata cuprinsa intre extensia Facultatii de Geografie si cinema Scala – zona peisagistica, reabilitare fantana arteziana existenta si amenajare parc. In final aceste lucrari vor duce la o transformare in bine a zonei si cred ca vor fi apreciate de zalauani. Termenul de finalizare pentru montarea fantanilor arteziene pe Bulevard este a doua jumatate din luna septembrie.", ne-a declarat viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel.

Vizualizari 5931
Comentarii articol (49)

>

in 25 Iulie 2019 0:18

Corect se scrie Mihai Viteazu. Fără "l"

>

in 25 Iulie 2019 0:26

Iubitul conducător al Zalăului pregătește zălăuanilor ,,o surpriză foarte frumoasa,, \r\n,,Cel care a gândit acest puzzle,, este mâna dreaptă a iubitului conducător, savantul de renume mondial Bălăjel.\r\nSunteți de toată jena. Cu PSD ul vostru cu tot!

>

in 25 Iulie 2019 0:31

Și verificați greșelile de ortografie. Totul pleacă de la cultură. Cultura este ceea ce ar avea măcelarul daca ar fi fost chirurg. Recomand sa va gândiți la asta când scrieți :)

>

in 25 Iulie 2019 2:20

25 mii de euro e doar vopseaua..

>

in 25 Iulie 2019 6:00

Foarte bine! Felicitari si lasati carcotasii sa...codcodaceasca. Pt. ei, nici Dumnezeu ne=u e cine stie ce!

>

in 25 Iulie 2019 6:01

Erata: ,,nu e,,!

>

in 25 Iulie 2019 6:47

Autorului primului comentariu ii sugerez sa se mai documenteze puțin. In ziua de azi e extrem de ușor sa ne informam având la îndemâna Internetul. Corect e MIHAI VITEAZUL.

>

in 25 Iulie 2019 7:08

Pt 6,47. Nu te stresa. Pt PSD iști și cei care îi susțin, cultura nu a fost niciodată un atu.

>

in 25 Iulie 2019 7:34

Ce evolutie fulminanta ,in trei ani , a d-lui Balajel ! Specialist in peisagistica !!!!! El este specialist in toate ,daca nu stiati . Un fel de EZER MESTER ,in limba fratilor care sustin PSD la guvernare si pe care ii rog sa ma ierte daca nu am scris corect .Promit sa pun mana pe... cartile maghiare .

>

in 25 Iulie 2019 7:38

Inainte sa dati drumul la jocurile de lumini si apa ii invitam pe d-l primar si pe dl. peisagist viveprimar pe strada VIILOR sa vada buzile in fundul curtii si oamenii ,elevii frecand noroiul .

>

in 25 Iulie 2019 7:44

da si a lui nevastasa ca si ea da ordine

>

in 25 Iulie 2019 7:57

SUNT ZECI DE ANGAJATI PE PROIECTE TEHNICE SI ,,PEISAGISTICA''.\r\nSi Balajel isi asuma. Te toata jena

ma ,astia si-or face statuie>

in 25 Iulie 2019 7:58

pana la localele de la anul.

>

in 25 Iulie 2019 8:04

DOMNU` BĂLĂJEL, CE AR FI SĂ AVEȚI VIZIUNE ȘI SĂ „CONCEPEȚI” ODATĂ CONEXIUNEA DINTRE STR. INDUSTRIEI - STR. VALEA MIȚII - CENTURĂ. E SIMPLU, CHIAR DACĂ PROPUNEREA TENARIS DE A REALIZA EI O STRADĂ ÎNTRE CET ȘI DÂMBUL MORII, ÎN LOCUL CELEI PE CARE NE RUPEM MAȘINILE, NIMENI (DIN CEI MĂRUNȚI) NU ARE HABAR DE CE NU A MAI FOST AGREATĂ. ASFALTAȚI-O PE CEA CARE ESTE ȘI FACEȚI UN AMĂRÂT DE POD PESTE VALE, E IMPOSIBIL? \r\nOAMENII DE PE VALE OCOLESC 10 KM, UTILAJELE, TIRURILE CARE VIN LA/DE LA TENARIS, MICHELIN, AVRIL, CLIO, ETC. TREBUIE SĂ TRAVERSEZE ORAȘUL, CE VIZIUNE MAI E ȘI ASTA? SĂ NU MAI ZIC DE „RAPIDITATEA” CU CARE POATE INTERVENI AMBULANȚA SAU ISU, 15 KM ÎN LOC DE 3

>

in 25 Iulie 2019 8:04

Fintini arteziene?Va referiti la fantani cum este in fata dela UNICARM?Este mare diferenta!

>

in 25 Iulie 2019 8:08

Sa puna o tevusca sa putem lua apa cu bidoanele.

>

in 25 Iulie 2019 8:48

Amenajati(acoperiti) valea zalaului de la pologonul din Crasnei pan la str. Fabricii si faceti o strada peste ea. Ar fi cel mai tare lucru! Varianta la str. Crasnei si la nd.M.Viteazu cu 4 benzi pe ea!

>

in 25 Iulie 2019 8:50

Dar un ștrand civilizat când o sa fie in orașul asta ??? Oare nu ar fi necesar? O piscina unde sa poată învață copiii sa înoate nu ar fi mai importantă decât fântâni cu leduri??? Asta e ca intr-un banc de pe vremuri cu Bula “ numai asta ne mai lipsea “ ! Bazinul olimpic făcut pe vremuri a fost lăsat pe mâna unui...Buboi care a reușit sa-l distrugă ...

>

in 25 Iulie 2019 8:53

In plus in acest tunel puteti trage o magistrala de canalizare accesibila pentru orice intrventie, mai ales ca cea existenta nu face fata la cele 1/3 constructii bransate la retea, dar cand se vor lega si restul?

>

in 25 Iulie 2019 9:00

Felicitari ,,,continuati sa investiti in infrumusetarea orasului, asteptam demult si renovarea capitala a platoului de marmura si pavarea zonei galerii, continuarea de pavare a zonei Altex pana in zona ceasului,,,

>

in 25 Iulie 2019 9:01

Pentru8:04,proiectul podului intre Industriei si Valea Mitei exista in primarie ramas de la administratia anterioara,la fel ca si celelalte proiecte cu care se lauda Ciunt&Balajel,trebuie doar executat,daca vor si daca mai au cu ce!

>

in 25 Iulie 2019 9:39

EU am crezut CA o sa avem Fanta I arteziene CA sa Ben apa Mai ales pe caldura,. Mai de demult in Zalau la o populate de 20,000 de locuitori aveam in oras CCA. 7,astfel de Fantani

>

in 25 Iulie 2019 10:27

In orasu acesta se investeste numai in centru mai are si alte cartiere in zona armatura astralis nu mai exista trotuar numai masini oricand risti sa fii lovit.

>

in 25 Iulie 2019 10:46

In fața spitalului pe când o fântână arteziana?credeți că boschetarii s ar supara? S au credeți că ar seca fântână și ar pleca cu ledurile.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

ca la noi la nimenea>

in 25 Iulie 2019 11:07

La Zalau avem de toate parcarii suficiente, cinema, un hypermall, piste de biciclisti doar fantanele lipseau a si daca se poate dragi tovarasi si prieteni, ca un simplu contribuabil as dori sa cer sa imi faceti si un aeroport

>

in 25 Iulie 2019 11:10

eu propun o fantana cu aurolac sa se bucure plamanul nostru de ele

nopai daca fac fantani arteziene>

in 25 Iulie 2019 12:12

de alea puturoase cum is in centru atunci ii bine.De ce nu-si face treaba DSP-ul si nu informeaza populatia despre cat de potabila este apa la fiecare fantana arteziana din oras?La un moment dat era o placa la o fantana arteziana unde cetateanul era informat despre compozitia si nivelul toxinelor din apa si despre incadrarea sau nu in limitele prevazute.

>

in 25 Iulie 2019 12:34

Oare cat de repede se va sparge vreo teava? Sa vezi atunci balta la Scala.

>

in 25 Iulie 2019 12:39

Da un wc public cu capac din ala cu poza lu veorica,?

>

in 25 Iulie 2019 12:53

Fanta frumuseții se va chema, și după fântână valea Zalăului puturoasă rău

>

in 25 Iulie 2019 13:36

Foarte bine. Dar o fântână arteziană la dimensiuni generoase ar fi ideala in mijlocul parcului Scala!!!!

>

in 25 Iulie 2019 13:57

acolo in mijloc urmeaza sa vina o statuie a lui Mihai Viteazul

>

in 25 Iulie 2019 15:39

felicitari!!!! bravo psd

>

in 25 Iulie 2019 16:33

No,Balajel inventeaza roata!Iat isi asuma tot!

>

in 25 Iulie 2019 18:41

Fanta frumuseții se va chema, și după fântână valea Zalăului puturoasă rău

Fântâna >

in 25 Iulie 2019 18:49

Credem că va fi o zonă frumoasă, și sperăm că vor fi făcute și alte lucrări precum bine spun unii ,cum ar fi acoperirea văii Zalaului sau asfaltarea străzilor laturalnice.Dar,indiferent ce lucrări se fac,vor fi întotdeauna și cîrcotași. Haideți să apreciem lucrurile frumoase,să ne bucurăm că în sfârșit se schimbă ceva și în,,satucul nostru''Bineînțeles că este mult loc de mai bine,dar parcă prea suntem nemulțumiți de toate.

>

in 25 Iulie 2019 19:31

DOMNULE BALAJEL, UN PIC MAI SUS DE POMPIERI PE PARTEA DREAPTA DOMNUL FOST DIRECTOR AL I.A.I.F.O TAMAS POMPILIU A FORAT PENTRU NOI CETATENI DIN ZALAU UN PUT UNDE CURGEA ZI SI NOAPTE APA POTABILA PENTRU CETATENI ,ACESTA ARTEZIANA A DISPARUT . VA ROG SA O DATI IN URMARIRE SA O GASITI SI SA O REDATI CELOR CARE LE APARTINE DE DREPT ADICA CETATEANULUI CONTRIBUABIL . multumesac sper ca o sa aveti pe agenda acest subiect ....si sa-l rezolvati ....

>

in 25 Iulie 2019 19:31

DOMNULE BALAJEL, UN PIC MAI SUS DE POMPIERI PE PARTEA DREAPTA DOMNUL FOST DIRECTOR AL I.A.I.F.O TAMAS POMPILIU A FORAT PENTRU NOI CETATENI DIN ZALAU UN PUT UNDE CURGEA ZI SI NOAPTE APA POTABILA PENTRU CETATENI ,ACESTA ARTEZIANA A DISPARUT . VA ROG SA O DATI IN URMARIRE SA O GASITI SI SA O REDATI CELOR CARE LE APARTINE DE DREPT ADICA CETATEANULUI CONTRIBUABIL . multumesac sper ca o sa aveti pe agenda acest subiect ....si sa-l rezolvati ....

>

in 25 Iulie 2019 19:54

Ce dulai! Latrati intruna mai bine veniti cu propuneri si apreciati lucrurile facute bine .Daca nu accept un partid nu am treaba cu un primar care vrea sa faca. Felicitari echipei din primarie va spuna un anti PSD-ist !

?iganii>

in 25 Iulie 2019 20:11

Alungați-i pe țigani afară din Zalău!\r\nDati-le foc la case!\r\nAlungați-i pe ȚIGANI!\r\nÎncepeți cu țiganii de pe BP Hașdeu...\r\nGazați-i pe cioroi !...

Pentru 19.54>

in 25 Iulie 2019 22:24

Esti clar PSD_Ist mai dulaule!\r\n\r\nSe simte dups miros

>

in 25 Iulie 2019 22:32

Mai, intelectualilor, noi stim de Mihai Viteazul (ca asa se scrie), si ca s-ar pronunta "Mihai Viteazu'". Mai, documentati-va, si apoi crticati-l pe Artur, maghiarul, care stie mai bine decat voi sa scrie romaneste sau istoria romanilor (n-am diacritice)!

>

in 25 Iulie 2019 22:58

Daca am ajuns sa-l consideram pe acest taran parvenit, cu numele de Balajel, "un om care a gandit acest 'puzzle', va dati seama in ce stadiu este municipiul Zalau!

>

in 26 Iulie 2019 15:32

Eu vreau rățuște la fântâni..se poate???

>

in 26 Iulie 2019 18:25

Eu sper ca toate comentarile vin de la cateva persoane probabil rau-intentionate , nu as vrea sa stiu ca traiesc intr-un oras cu atatia oamenii retardati si gica-contra la orice. pur si simplu unele comentarii sunt incredibile , is curios toti cei atat de revoltati ce a-ti realizat in viata asta

>

in 26 Iulie 2019 18:42

Eu sper ca toate comentarile vin de la cateva persoane probabil rau-intentionate , nu as vrea sa stiu ca traiesc intr-un oras cu atatia oamenii retardati si gica-contra la orice. pur si simplu unele comentarii sunt incredibile , is curios toti cei atat de revoltati ce a-ti realizat in viata asta

Retardat esti tu cu maata>

in 27 Iulie 2019 12:21

Alege-ti cuvintele mai oportunistule care ai papat cakat toata viata ca si cei pe care ii elogiezi.

>

in 3 August 2019 16:15

Anuntarea unei investitii, in Zalau starneste multe controverse unii pro altii contra dar , printre.... se mai fac si unele propuneri corecte si necesare din pdv.social.Ma intreb oare cand se va naste un partid in Zalau care sa \r\n organizeze consultari dorite de oameni,apoi analize...etc si dupa ,...propuneri functie de posibilitati...de urgente de utilitate ...Poate in viitor.

Como>

in 8 August 2019 15:58

Sai pupati in pwla pe toti din Pro rominia ji Alde se pie Traniceanu!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.