Euro-gol inscris de salajeanul Vlad Morar, in Liga I!

0
2

Jucatorul „sepcilor rosii” a semnat a treia reusita personala pentru Universitatea, in partida cu Sportul Studentesc, dupa ce a inscris si cu Dinamo, cu doar cateva zile inainte!
Pentru a doua etapa con-secutiva, salajeanul Vlad Morar isi trece numele pe lista marcatorilor Universitatii Cluj. Dupa ce, etapa trecuta, „Dutu” a reusit sa marcheze in poarta lui Dinamo, la numai trei zile distanta, ta-narul jucator a mai bifat un gol. Titularizat de antrenorul Claudiu Niculescu, Vlad Morar a reusit sa deschida scorul in partida cu Sportul Studentesc, cu o super executie – un sut de la peste 25 de metri lateral stanga, mingea oprindu-se in vinclul portii bucurestenilor. Bucuria a fost de nedescris pentru „pustiul minune” al Univer-sitatii, care a fost aplaudat la scena deschisa de spectatorii clujeni.
Cu aceasta reusita, Vlad Morar si-a trecut in cont al treilea gol pentru echipa mare a Universitatii Cluj. Din nefericire pentru echipa sa, Sportul a reusit sa egaleze pe final de meci, intr-un moment in care nimeni nu se astepta. Maine, Vladut Morar si colegii sai urmeaza sa intalneasca pe teren propriu rivala CFR Cluj, intr-un adevarat derby al Clujului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here