SondajRSS Feed

Comunităţile sărace - raiul monştrilor

Elveţian arestat in Sălaj pentru abuz sexual asupra unor copii săraci

17 Martie 2017

Tribunalului Sălaj a dispus ieri arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui cetăţean elveţian şi a unei femei care îi era complice, pentru abuz sexual asupra unor băieţi minori cu vârste între 12 şi 16 ani.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sălaj l-au reţinut miercuri, 15 martie, pentru 24 de ore pe elveţianul Lombriser Wendelin pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minori, dar şi pe Boldijar Mihaela, pentru infracţiunea de trafic de minori.
Procurorii spun că, începând cu anul 2015, Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian care se afla pe teritoriul României de mai mult timp, a căutat şi a identificat pe teritoriul judeţului Sălaj, dar şi pe raza judeţului Sibiu, mai mulţi copii vulnerabili care să accepte să întreţină relaţii sexuale cu acesta, în schimbul unor sume modice de bani. Lombriser Wendelin s-a orientat în principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sărace, neaflaţi sub supravegherea părinţilor, care cerşeau sau îşi câştigau existenţa căutând alimente, haine şi fier în containere.
În cursul anului 2015, spun procurorii, inculpatul Lombriser Wendelin a abordat-o în faţa gării din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela, care în acea perioadă îşi petrecea majoritatea timpului în zona gării din Sibiu şi locuia într-o baracă amenajată în această zonă. I-a propus acesteia să-i racoleze copii minori de sex masculin, în vederea satisfacerii plăcerilor sexuale, în schimbul unor sume de bani.
În acest context, profitând de naivitatea victimelor, specifică vârstei, precum şi de lipsurile materiale, Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu şi care îşi câştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu.
DIICOT precizează că acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, iar suportul de specialitate a fost asigurat

Elveţian arestat in Sălaj  pentru abuz sexual  asupra unor copii săraci
de către Direcţia Operaţiuni Speciale. A contat şi sprijinul IPJ Sibiu şi cel al IJJ Sălaj. DIICOT ţine să spună şi că pe parcursul procesului penal suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală şi de prezumţia de nevinovăţie.

Cazul elveţianului seamănă izbitor
cu cel al pedofilului Wendt Norbert,
care a scăpat cu doi ani după gratii

Judecat pentru a patra oară pentru că a abuzat sexual de un băiat minor din Şimleu SIlvaniei, cetăţeanul german Wendt Mayco Norbert tocmai a fost condamnat în decembrie definitiv de către magistratii Curtii de Apel Cluj la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, din care va face doi ani. Judecătorii clujeni au pronuntat pentru Voichiţa Rostaş, sora minorului cu care neamţul a întretinut relaţii sexuale, şi pentru Rostaş Augustin, soţul acesteia, pedeapsa de închisoare cu executare de doi ani şi patru luni, pentru fiecare, pentru complicitate la act sexual cu minori, fiind acuzati ca l-au "inchiriat" pe minor contra cost neamţului pedofil.
Magistraţii Tribunalului Sălaj îl condamnaseră în octombrie pe Wendt Mayco Norbert la şapte ani de închisoare cu executare, iar pe Rostas Augustin si Rostas Voichiţa la câte opt ani de închisoare fiecare. O altă sentinţă pronunţată în februarie anul trecut venea după ce Tribunalul Sălaj s-a mai pronunţat în acest caz în 26 noiembrie 2014. Atunci, Wendt Mayco Norbert a fost condamnat la şase ani de închisoare. Curtea de Apel Cluj a desfiinţat atunci sentinţa Tribunalului Sălaj şi a trimis spre rejudecare cauza.
Iată că, după patru sentinţe, neamţul pedofil a scăpat cu numai doi ani după gratii, pentru că a fost arestat preventiv timp de peste doi ani, perioadă care se deduce din pedeapsa aplicată.

Vizualizari 2850
Comentarii articol

>

in 17 Martie 2017 9:34

Acestia trebuie inpuscati nu arestati precum si complici lor.

>

in 17 Martie 2017 10:08

Pentru fapte de acest gen ar trebui introdusa pedeapsa cu moartea.

>

in 17 Martie 2017 11:04

bine, dar e elvetian

>

in 17 Martie 2017 11:42

Si daca faptele s-au petrecut la Sibiu ce treaba are in Salaj?

>

in 17 Martie 2017 16:26

Elvetianul locuia in zalau

>

in 17 Martie 2017 23:03

Acest pedofil a ajuns si in Sarmasag ! In 2016 din vara pana in iarna

Oferta pentru toti in anul 2017.>

in 23 Martie 2017 21:11

Oferta pentru toti in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: teodorateo56@gmail.com

>

in 26 Martie 2017 12:38

O fi Salajul tinta "PEDOFILILOR"???pare ca DA,!!!dupa neamtu de anul trecut a aparut acuma si elvetianu.Pedeapsa pentru acesti"MONSTRII" ar fi CASTRAREA CHIMICA e pacat sa consumi un cartus pentru asemenea "trofeu"

>

in 26 Martie 2017 16:30

Ce buna iar fi si prof pedofil de la Surduc o"CASTRARE"care dupa ce a batjocorit o eleva minora acuma face necazuri prof de geografie nu se lecuieste pedofilu.O fi dragastos ca masa??!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.