SondajRSS Feed

Spectacol pentru copii la Zalau

Ella Bella si Piratii din Yupilandia, joi la Casa de Cultura a Sindicatelor

16 Aprilie 2018

Spectacolul dedicat copiilor ”Ella Bella si Piratii din Yupilandia” va fi pus în scena joi, 19 aprilie 2018, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau. Îndragitul personaj de poveste Ella Bella se întoarce în orasul nostru. De data aceasta în varianta completa, alaturi de neînfricatii pirati din tarâmul Yupilandia. 

La initiativa Grupului R.R.R. ”Reusim Împreuna”, organizatorul spectacolului sustine cauza stefaniei, donând 20 la suta din totalul încasarilor. Stefania are doar trei ani si are nevoie de o interventie chirurgicala costisitoare.
”Deoarece Zalaul nu apare pe harta spectacolelor de acest gen, iar multi dintre parinti aleg sa îsi duca copiii la evenimentele din orasele apropiate, ne-am gândit înca de la începutul anului sa aducem mai aproape lumea magica a povestilor. Dar având în vedere faptul ca acest spectacol este unul dedicat copiilor, nu puteam sa refuzam propunerea Grupului R.R.R. de a contribui si noi la strângerea mai rapida de fonduri pentru interventia chirurgicala a stefaniei. Procentul de 20 la suta din încasari va fi donat la sfârsitul spectacolului, în baza unui proces ve

Ella Bella si Piratii din Yupilandia,  joi la Casa de Cultura a Sindicatelor
rbal, în contul stefaniei. De asemenea, donatii se vor putea face si în urnele amplasate de Grupul R.R.R. la Casa de Cultura a Sindicatelor”, a declarat reprezentantul organizatorului.
Spectacolul ”Ella Bella si Piratii din Yupilandia” va avea doua reprezentatii, la ora 17 si la ora 19. Pretul unui bilet este de 25 de lei de persoana si se poate achizitiona de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau sau de la Direct Target (Galeriile Meses).
Floasiu stefania-Elena a fost diagnosticata la nastere cu paralizie cerebrala. Desi are aproape trei ani si jumatate, stefania nu poate merge. Exista sanse pentru o viata normala, dar aceasta fetita trebuie sa faca o interventie chirurgicala la o clinica din Statele Unite ale Americii care costa aproximativ 75.000 de dolari.

Vizualizari 454
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.