Elisabeta Lipa- "Azi a murit sportul"

3
801

 

Elisabeta Lipa- "Azi a murit sportul"

Elisabeta Lipa, Presedintele Federatiei Romane de Canotaj, participanta cu echipele olimpice la Jocurile Olimpice de Vara de la Tokyo 2020 nu vede cu ochi buni inchiderea bazelor sportive de antrenament.

"Bazele sportive s-au inchis. Traiesc cel mai trist moment al vietii mele . Azi a murit sportul. Era important ca lotul sa se pregateasca.Federatiile sunt goale, nu mai avem obiectul muncii."
In perspectiva participarii la Jocurile Olimpice , canotajul se afla in dilema, antrenamentele pe lacul Snagov nu se mai desfasoara.S-au calificat pentru Tokyo 2020, in urma campionatelor mondiale de la Linz, barca tricolora de 4 rame feminin, barca tricolora de 4 rame masculin si barca feminina dublu vasle usoara , categorie la a doua participare.

"Ajutati-ne sa ne pregatim pentru Olimpiada , nu vom pune sanatatea sportivilor in pericol.Noi am luat masuri ca la o baza militara ", a mai spus Lipa intr-o iesire in mass media.Intre timp , s-a anuntat: Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 se amana pentru vara 2021.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.