SondajRSS Feed

Elevii salajeni saraci pot cere pana vineri bani de calculator

15 Aprilie 2019

Elevii si studentii din judetul Salaj care provin din familii în care venitul brut lunar pe membru de familie este de maximum 250 de lei pot primi 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator.

Doritorii care îndeplinesc conditiile trebuie sa depuna o cerere la scoala la care sunt înscrisi pana vineri, 19 aprilie.
Pot aplica elevii si studentii din învatamântul de stat sau particular acreditat în vârsta de pâna la 26 de ani.
Cei care se califica pentru acest ajutor primesc un bon valoric ce reprezinta echivalentul în lei a sumei de 200 de euro, destinat exclusiv achizitiei unui computer.
Inspectoratului Scolar Judetean Salaj informeaz

Elevii salajeni saraci  pot cere pana vineri bani de calculator
a ca lista cu solicitantii eligibili va fi afisata pâna pe 31 mai, urmând ca în 5 iunie sa fie afisata si lista beneficiarilor.
Anul trecut, potrivit datelor ISJ Salaj, lista beneficiarilor din judet a cuprins 29 elevi, majoritatea din mediul rural.

Vizualizari 409
Comentarii articol

>

in 15 Aprilie 2019 1:07

Ce calculator? Il considera demodat, desi e mai putin daunator sa stai in fata monitorului decat sa-ti chinui ochii la un telefon.

bani de telefon nu se dau? ????????????>

in 15 Aprilie 2019 7:16

bani de telefon nu se dau?

Domnul Mihai Creangã>

in 15 Aprilie 2019 9:53

Dupa "bãtrâni" în loc de vârstnici, acum putem citi si despre "elevii salajeni saraci". Asa, un pic de eticã, bun simt nu se invata la o facultate de jurnalisticã? Sau voi nu aveti treabã cu astea.

>

in 15 Aprilie 2019 17:56

Deci se dau daca venitul e sub 250 lei/luna/membru de familie. Familia care are un salar brut minim pe economie -2080 lei -trebuie sa aiba cel putin 10 membri. Deci am dedus clar cine sint beneficiarii!!! Macar de ar merge la scoala sa invete sa scrie si sa citeasca.

>

in 15 Aprilie 2019 17:57

Deci se dau daca venitul e sub 250 lei/luna/membru de familie. Familia care are un salar brut minim pe economie -2080 lei -trebuie sa aiba cel putin 8 membri. Deci am dedus clar cine sint beneficiarii!!! Macar de ar merge la scoala sa invete sa scrie si sa citeasca.Am corectat !!!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.