Elevii din Salaj care au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala si la BAC 2019 au fost premiati

10
3172

 

Elevii din Salaj care au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala si la BAC 2019 au fost premiati

Miercuri, 11 septembrie 2019, în sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, in urma initiativei Ministerului Educatiei Nationale de a premia absolventii care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII -a si la Examenul National de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din judetul Salaj.

"E anul in care ne putem lauda ca avem cei mai multi elevi cu medii de 10, la examenele nationale", a declarat Maria Pop, Inspectorul Scolar Judetean Salaj

In cadrul festivitatii, au fost premiati la categoria elevi de nota 10 la Evaluare Nationala 2019 urmatori: Catana Loredana Daiana Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Zalau, Chis Maria Alexia Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Zalau, Flonta Teodora Stefania Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Zalau, Olahut Teodora Ioana, Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Zalau, Salajan Iulia Scoala Gimnaziala "Gheorghe Lazar" Zalau, Margin Adrian Iulian Scoala Gimnaziala " Simion Barnutiu" Bocsa. In ce priveste categoria elevi de nota 10 la examenul de bacalaureat 2019, premiati au fost urmatori: Balog R. Andreea Alexandra Colegiul National “Silvania" Zalau, Corondeanu M.I Denisa Diana Colegiul National “Silvania" Zalau, Ghilea M. Ramona Claudia Colegiul National “Silvania" Zalau, Gorgan G. Lorena Florina Colegiul National “Silvania" Zalau, Iacob I. Paul Colegiul National “Silvania" Zalau, Muresan F. Bianca Antonia Colegiul National “Silvania" Zalau, Olahut C.I.C Alexandra Maria, Colegiul National “Silvania" Zalau.

Inspectorul General Scolar, Maria Pop, a felicitat copiii, nu doar pentru aceasta medie de zece, ci si pentru munca si efortul pe care l-au depus. "Va felicitam si suntem siguri ca veti duce pe mai departe tot ceea ce voi v-ati insusit in scoala salajeana" a declarat Maria Pop la inceputul festivitatii de premiere. De asemenea, Inspectorul General a tinut sa-i felicite si pe cei care au obtinut rezultate frumoase, apropiate de cei mentionati anterior. Aceasta a declarat ca la nivelul judetului "Avem 205 elevi care au obtinut la examenul de Bacalaureat medie cuprinsa in intervalul 9 si 9,99. Mai avem 165 de elevii care au obtinut la examenul de evaluare la clasa a VIII-a media cuprinsa in acelasi interval".

Premiile, care au constat in diplome si bani, au fost inmanate elevilor de catre Inspectorul Scolar General Adjunct, Mioara Gudea. Pentru cei care au luat nota 10 la evaluarea nationala, valoarea premiului a fost de 1.000 de lei, iar pentru cei care au obtinut Bacalaureatul cu nota 10, valoarea in bani a premiului acordat a fost de 3.000 de lei.

 

 

COMENTARII

  1. Felicitarii elevilor si profesorilor lor! Ce cauta cele 2 in poze (Pop Maria si Gudea Mioara), ce merite au ele, de ce se incununeaza cu succesul copiilor, cand pe ele nu le intereseaza decat politicul? Nici macar nu stim ce specialitate au ca profesoare!?!

  2. Pentru 8.51.Excelenta sa (asa se crede), Pop Maria, o mediocritate notorie, i-a cerut prietenului de concedii, Ciunt, sa-i lase privilegiul de a-i premia pe acesti elevi ca sa-si faca si ea "imaginea". Ciunt fara coloana vertebrala si fara carcater a acceptat.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.