Sondaj



RSS Feed

Educatie non-formala in limba engleza pentru copii si tineri – un program gratuit

12 Iulie 2018

Copiii si liceenii din judetul Salaj sunt invitati sa participe in aceasta vacanta, gratuit, la activitati interactive care au ca scop invatarea limbii engleze. 

Proiectul de educatie non-formala în limba engleza este organizat de fundatia AIESEC si voluntarii clubului IMPACT LEGO-CNS Zalau.
Activitatea va consta în cursuri care au drept scop învatarea limbii engleze într-un mod distractiv si interactiv, fiind concepute pentru doua categorii de vârsta: copii din ciclul primar si gimnazial (7-14 ani) si liceeni.
Sesiunile vor fi tinute de voluntari internationali ce vor oferi copiilor o perspectiva interculturala asupra lumii si îi vor ajuta sa se dezvolte pe plan personal.
Proiectul s

Educatie non-formala in limba engleza pentru copii si tineri – un program gratuit
e va desfasura în perioada 18 iulie - 24 august, timp de aproape 6 saptamâni, si este gratuit.
Pentru inscrieri, atat parintii celor mici, cat si tinerii liceeni, sunt rugati sa ia legatura cu persoana de contact, Bianca Sabo, la numarul 0755.818.027, sau pe pagina de facebook a acesteia.

Vizualizari 1645
Comentarii articol

>

in 12 Iulie 2018 8:45

astfel ce cursuri se pot face si cu cei mai in varsta care doresc sa aiba un geo in strainatate

>

in 12 Iulie 2018 9:10

Cele mai mari oportunitati de studiu ,de munca ,de afaceri sunt in Germania,limba germana e total ignorat in romania nici macar in licee nu se preda ,peste tot a doua limba e franceza,e o greseala fatala ,limba germana e o limba grea dar merita de invatat la orice varsta ,engleza e ceva de baza si ceva banal plus anglia a iesit din UE,in Germania sunt foarte multe locuri de munca ,deci merita, eu merg des in germania si vad femei care au trecut demult de a doua tinerete si care ingrijesc batrani si invata la greu germana ca sa se poate descurca acolo deci se poate,pacat ca invatamantul din romania trateaza limba germana cu dispret ,cu franceza intr adevar te poti duce la Disney land,dar in franta somajul e ridicat si e plin de arabi si africani

>

in 12 Iulie 2018 9:58

\r\n FELICITARI!!!

>

in 12 Iulie 2018 14:53

Da..., felicitari!

>

in 12 Iulie 2018 14:57

Da, sunt multi oameni faini in acest oras, dar ce sa vezi...tot aia fara caracter ajung sa reprezinte multi intelectuali ai Salajului: Pop Gheorghe cel care nu stie scrie, Balint, saracu', ca nu stii ce sa zici de el, Marc, care (ne) minte de cand se stie, Ciunt, un baiat fain, dar complexat etc.

>

in 12 Iulie 2018 20:25

In Germania nu sunt arabi? Ma lasi?? Sunt peste tot in Eueopa au invadat cele mai instarite tari!! Despre ce vorbim??? Fiecare e liber sa invete limba ce o doreste...si pe romanes ...de ce nu?? O initiativa buna....trebuie profitat de oportunitate!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.