Echipajul elicopterului SMURD Jibou face minuni în salvarea vieţii unei femei

1
3780

Echipajul elicopterului SMURD din Jibou a avut, miercuri, o intervenţie caracterizată ca fiind de înaltă competenţă pentru salvarea vieţii unei femei de 88 de ani, suferind un sindrom coronarian acut.

“În urmă cu puţin timp, elicopterul EC-135 de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei femei în vârstă de 88 de ani, din localitatea Leşmir, judeţul Sălaj. Având în vedere starea gravă în care se afla persoana, aceasta suferind un sindrom coronarian acut, a fost necesară intervenţia de înaltă competenţă a echipajului elicopterului SMURD”, se arată într-o postare, pe contul oficial de Facebook al Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Potrivit sursei citate, echipa medicală de la bordul elicopterului a reuşit stabilizarea femeii, aceasta fiind transferată de urgenţă, pe calea aerului, către Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

“Felicitări întregului echipaj, compus din căpitan Ivan Gabriel, locotenent-comandor Suflet Robert, medic Pintea Florin, asistent medical Bonda Daniela, cât şi colegilor noştri de la ISU Smurd Sălaj!”, adaugă cei de la Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here