SondajRSS Feed

Scandal la Volei Municipal Zalau

Echipa VM Zalau este executata silit de jucatori care si-au castigat in instanta salariile restante de mii de euro

16 Aprilie 2018

Printre cei care au castigat in instanta executarea silita a echipei se numara jucatorii Razvan Olteanu, Matei Ciprian si Marian Bala

Cinci dosare s-au aflat pe rolul mai multor tribunale din tara, in care echipa finantata de Primaria Zalau, Volei Municipal Zalau a fost data in judecata pe motiv ca nu a platit salariile restante unor jucatori si antrenori.
Instanta a decis in toate dosarele ca echipa de volei din Zalau sa fie executata silit, sumele fiind de ordinul miilor de euro.
Ultimul care si-a castigat drepturile salariale in instanta este jucatorul Razvan Olteanu. Tribunalul Bacau a decis pe 20 noiembrie 2017 ca Volei Municipal Zalau sa-i calculzeze si sa-i plateasca dobanzile aferente salariului pe luna iunie a anului 2016. Razvan Olteanu a plecat de la Volei Municipal Zalau in vara anului 2016, acesta jucand la SCMU Craiova.
Pe 17 august anul trecut, a castigat in instanta impotriva echipei de volei si Matei Ciprian. Fostul jucator de la VM Zalau a castigat si la Judecatoria Zalau si la Tribunalul Botosani un dosar in care si-a cerut drepturile salariale. “n cazul lui Matei Ciprian, instantele au decis ca Volei Municipal Zalau sa fie executata silit pana la concurenta sumei de 12.500 de lei, adica 2.700 de euro, care reprezinta salarii restante plus dobanzi.
Tot anul trecut, pe 10 august, a castigat in intanta si fostul jucator Marian Bala. Fostul jucator al Zalaului, care acum evolueaza pentru Arcada Galati, a primit si el o sentinta favorabila, in care judecatorul a decis executarea silita a echipei Volei Municipal Zalau.
Printre cei care au dat in judecata echipa de volei se numara si firma Cyber Advertising, care a castigat pe 20 iunie anul trecut dreptul de a primi de la VM Zalau suma de 2.093 de lei, care reprezinta facturi fiscale neincasate.

Fostul antrenor Stoyan Stoev
are de primit 2.700 de euro

Echipa VM Zalau este executata silit  de jucatori care si-au castigat in instanta  salariile restante de mii de euro

Printre cei care au castigat in instanta drepturi salariale este si fostul antrenor Stoyan Stoev. Pe 20 iunie 2017 antrenorul a castigat un proces in care a obtinut executarea silita a echipei de volei.
Stoyan Sotev trebuie sa primeasca suma de 2.700 de euro, care reprezinta salarii restante, dar si 2.000 de lei, cheltuieli de judecata.
Stoyan Stoev a plecat de la echipa de volei cand Ionel Ciunt (PSD) a castigat Primaria Zalau si a decis schimbarea conducerii de la echipa de volei. Locul lui Stoev a fost luat pe banca de Marian Constantin, cel care a pelcat anul acesta de la echipa, demisionand cu scandal.
De Stoyan Stoev se leaga una dintre cele mai bune perioade ale echipei, care doi ani la rand a castigat Cupa Romaniei, dar si medaliile de argint, intr-un campionat in care Tomis Constanta facea legea la fileu.

Volei Municipal Zalau este finantata
de Primarie cu 3,4 milioane de lei

Echipa de volei din Zalau este finantata de Primarie cu suma de 3,4 milioane de lei. Atat a fost bugetul in sezonul trecut, atat va fi si in noul sezon.
Suma este un record al finantarii voleiului din Salaj, nicio alta echipa nemaiavand un buget asa de mare. Cu toate acesta, echipa a avut un sezon modest, in care va termina abia pe locul patru. Volei Municipal Zalau a fost eliminata anul acesta prematur si din cupele europene. Rezultatele modeste au rarit si spectatorii la meciurile jucate acasa.

Vizualizari 927
Comentarii articol

>

in 16 Aprilie 2018 0:56

Cota nu are de primit,ca tare mare nevoie are echipa de el..

>

in 16 Aprilie 2018 5:17

Aceste salarii restante sunt de pe vremea când conducea clubul vestitul cuplu Nistorescu - Tarle .

>

in 16 Aprilie 2018 5:21

Din nou un material de doi bani . Dacă aceste sentințe au fost date în 2017 banii au fost platiti demult . Deci nu mai exista niciun scandal. Sunt salarii aferente sezonului 2015 - 2016 , trebuia scris acest lucru \r\n

>

in 16 Aprilie 2018 6:43

Din nou un material de doi bani . Dacă aceste sentințe au fost date în 2017 banii au fost platiti demult . Deci nu mai exista niciun scandal. Sunt salarii aferente sezonului 2015 - 2016 , trebuia scris acest lucru \r\n

>

in 16 Aprilie 2018 6:43

Aceste salarii restante sunt de pe vremea când conducea clubul vestitul cuplu Nistorescu - Tarle .

>

in 16 Aprilie 2018 9:45

Mă oameni buni pe vremea lui nistorescu și a lui țările au fost rezultate in cupele europene cu buget mai mic au câștigat și campionatul dar acuma cu buget mare și cu cota președinte ce rezultate au?

>

in 16 Aprilie 2018 10:20

Anul trecut cu cota presedinte au castigat campionatul si au jucat finala cupei româniei . Ei ce zici ?

>

in 16 Aprilie 2018 14:16

Oare cine a lasat echipa gata facuta ,servita marelui manager Cota .Este greu de ghicit.

>

in 16 Aprilie 2018 15:33

Bă aka care tot dati in unul si altul de ce nu va freaca grija. de datoriile Cotalailor caci e insolventa or ei cit casa si datoriile LA ANAF cit zaharul fun singele unora!

>

in 16 Aprilie 2018 16:12

Se pare că Cotoaie n-are somn ,cântecul anaf-ului nu-i prea lin !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.